Search for property

Vila I 4 Camere I 104 MP I Mobilata Utilata I Prelungirea Ghencea I Comision 0 %

Oferta a fost vanduta/inchiriata

ID oferta: 1059
Actualizat la 12 Septembrie 2022
Pret vanzare
€ 100,000
Localitate
Bucuresti
Zona
Prelungirea Ghencea
Numar Camere
4
Suprafata teren
140 m2
Front
12 ml / nr fronturi 1
Deschidere
12 ml
Numar Bucatarii
1
Locuri Parcare
1/Garaj exterior
Actualizat la
12 Septembrie 2022
Vizualizari
2455




Descriere oferta

Vilă de vânzare cu suprafața de 103.88 mp în complex nou, complet dotată și utilată, situată în zona Prelungirea Ghencea – Bragadiru

Vă prezentăm spre vânzare această vilă superbă, situată într-un ansamblu rezidențial (complex format din 24 de unități locative) în zona Prelungirea Ghencea – Bragadiru, imobilul fiind nou, finalizat în anul 2020. Locuința este realizată cu regim de înălțime Parter + Mandardă + Pod, întreaga suprafață construită a casei este de 114.6 mp, suprafața totală fiind de aproximativ 103.88 mp, din care suprafața utilă a acesteia este de 88.78 mp. De asemenea, terenul are în total  140.56 mp (16.88 % cota parte părți comune) din care 76.56 mp este suprafața pe care este edificat imobilul (categoria de folosință – curți - construcții). Deschiderea terenului este de 12.23 ml, având orientare cardinală Est-Vest. Imobilul are amprenta 57.30 mp, fiind prevăzut cu gradină privată de 35 de mp + foișor + grătar.

Așa cum, probabil, deja ați intuit, această casă este tot ceea ce și-ar putea dori cineva la un moment dat în viață, mai ales dacă ne raportăm la modul în care arată și în care a fost construită. În linii mari, această locuință dispune de patru camere, living  spațios, căruia i se adaugă o bucătărie deschisă, două dormitoare, un dressing, două băi, două balcoane deschise. Despre fiecare încăpere în parte, dotări, utilități și alte beneficii pe care le are această locuință vă vom povesti în rândurile următoare.

La capitolul dotări și utilități, această locuință putem spune că este fruntașă, întrucât vă sunt asigurate tot ceea ce aveți nevoie. Începând cu utilitățile, le veți avea la dispoziție pe toate cele care există: apă curent, gaz, canalizare, curent electric, telefon, internet. De asemenea, mergând mai departe către dotările de care veți beneficia aici și care reprezintă, de fapt, parte din investiția în imobil, vom observa că nu vor fi necesare alte finanțări, pentru a achiziționa bunuri pentru casă, pentru că aici aveți tot ceea ce vă trebuie zi de zi. Începem, întâi de toate, prin a menționa faptul că vila are structura din Beton B300 si B350 și fier beton Φ18. C

La partea de construcție, facem precizarea că imobilul este construit din caramidă de bună calitate, marca Soceram Durotherm 292/240/238, iar acoperișul este din tablă. Există izolații termice la exterior, din polistiren Austrotherm EPS 80, iar tencuiala decorativă este siliconată, de culoare alb și gri, din antracit. De asemenea, termoizolația de la mansardă este realizată din vată minerală ISOVER. Totodată, ferestrele casei sunt și ele foarte rezistente, marca Salamander. Pe de altă parte, imobilul beneficiază de sistem de încălzire cu centrală proprie în condensare, calorifere din oțel, aer condiționat Vortex, precum și de ușă din metal securizată, ce beneficiază de o garanție de 5 ani. La interior, ușile sunt celulare și tot aici veți vedea finisaje perfecte în băi, dormitoare, bucătărie, parchet laminat,  gresie, faianță etc.

Rămânând focusați tot pe partea de dotări, precizăm faptul că această casă dispune de o multitudine de piese de mobilier, electrocasnice și alte lucruri utile într-o casă. De exemplu, în bucătărie, mobila a fost realizată la comandă, fiind utilată complet (plită + cuptor Whirpool, hota Beko, mașină de spălat vase ElectroLux, frigider Samsung, chiuvetă din granit Pyramis). În living, de asemenea, mobila a fost realizată la  comandă din lemn masiv, aici existând și un TV Led Smart Samsung. La capitolul băi, amândouă sunt dotate cu obiecte sanitare din gama Cersanit.

În ceea ce privește dormitoarele, toate beneficiază de paturi marca Tandem, fiecare având un design interesant, modern și asociat plăcut cu restul detaliilor din încăpere. Și pentru că v-am precizat încă de la început faptul că acest imobil oferă și un dressing generos, bucuria doamnelor, facem mențiunea că și aici mobila a fost realizată pe comandă, dispunând de multe spații generoase pentru haine și papuci, toate dulapurile fiind excelent compartimentate.

Nu în ultimul rând, imobilul dispune de un loc de parcare privat. Ansamblul rezidențial are un drum privat asfaltat, securizat cu porți în ambele capete (accesul se face doar cu telecomandă), monitorizare video, zonă de relaxare, loc de joacă, spații verzi.

Destinație imobil: Acest imobil poate fi folosit atât ca spațiu de locuit pentru o familie cu copii, care dorește să se bucure de cât mai mult loc de desfășurare, având în vedere numărul camerelor, plus suprafața utilă a casei, grădina, foișorul. De asemenea, imobilul poate fi destinat unui spațiu de lucru (birouri). Dacă aveți o afacere pe care vreți să o dezvoltați aici, locul este ideal, mai ales dacă ținem cont de aproprierea de București.

Descriere compartimentare: Așa cum am menționat încă de la început, această vilă are suprafața totală de aproximativ 104 mp, din care 88.78 mp reprezintă suprafața utilă. Mai departe, vă vom prezenta, conform releveului, care este compartimentare exactă a camerelor în funcție de metri pătrați pe care fiecare încăpere îi are.

Așadar, accesul la parter să face printr-un living, a cărui suprafață este de 25.55 mp, aceasta fiind camera cu cea mai mare suprafață de la acest nivel, locul în care vă veți petrece cele mai frumoase seri alături de cei dragi, vizionând un film sau bucurându-vă de un joc de societate. În continuare, se află bucătăria deschisă, care are suprafața de 7.51 mp, complet mobilată și utilată. De asemenea, tot aici se află primul grup sanitar, cu suprafața de 3.19 mp, precum și un hol generos ca spațiu, de 7.05 mp. În cele din urmă, tot la acest nivel se află și o scară de 4.59 mp.

Mergând mai departe, la cel de-al doilea nivel, mansarda, vom avea cele trei dormitoare, fiecare având mobiliere impresionante, cu finisaje fine și elegante, moderne, adaptate noilor trenduri în materie de design interior. Cele trei dormitoare au suprafața de 11.74 mp, 11. 77 mp, respectiv 11. 67 mp. Așadar, trei dormitoare, ideale pentru o familie chiar numeroasă. Bineînțeles, aici vom regăsi și cel de-al doilea grup sanitar, de 3.69 mp, respectiv un hol cu suprafața de 6.61 mp. În cele din urmă, cele două balcoane despre care vă vorbeam în debutul acestei descrieri se află tot aici, la mansardă, ambele fiind deschise, iar fiecare are suprafața de 6.48 mp, respectiv 4.03 mp.

Caracteristici zonă: Dacă veți locui în această zonă, nu trebuie să faceți griji cu privire la accesul pe care îl veți avea pentru a ajunge în București sau împrejurimi, pentru că în apropiere se află o stație RATB, Maxi-Taxi (la doar 30 de metri de Complex), acces rapid la unități de învățământ,supermarket-uri, piață, biserici, plus ieșire la 2 străzi: Prelungirea Ghencea și Strada Alunului.

 

Villa for sale with an area of 103.88 m2, located in the Prelungirea Ghencea - Bragadiru region, in a brand-new, fully-equipped and furnished complex.

 

This lovely home is located in a residential complex (24-unit complex) in the region of Prelungirea Ghencea - Bragadiru. The building is brand new and was completed in 2020. The home is constructed with a height of ground floor + Mansard + Attic; its total built area is 114.6 m2, while its usable space is 88.78 m2. In addition, the land has a total size of 140.56 m2 (16.88 percent share of common sections), of which 76.56 m2 is the building's footprint (category of use - yards - constructions). The land opening measures 12.23 ml and is oriented cardinally from east to west. The structure has a 57.30 m2 footprint and a 35 m2 private garden with pavilion and BBQ.

As you may have imagined, this house has everything a person may want at some point in their lives, given its appearance and construction. This house features four rooms, including a huge living area, an open kitchen, two bedrooms, a dressing room, two bathrooms, and two open balconies. We shall describe the following in each room: amenities, utilities, and other features of this residence.

We can state that this property is the best in terms of amenities and services, as it provides you with everything you need. Beginning with utilities, you will have access to everything available: running water, gas, sewerage, electricity, telephone, and internet. Also, looking further into the facilities that you will enjoy here, which are, in fact, part of the real estate investment, we will observe that no additional finance will be required to acquire household items, as you have everything you need on a daily basis. We begin by saying that the villa's structure is comprised of Concrete B300 and B350 and concrete concrete 18.

On the construction side, we specify that the structure is comprised of high-quality Soceram Durotherm 292/240/238 bricks and a tin roof. The outside is insulated with Austrotherm EPS 80 polystyrene, while the ornamental plaster is white and gray silicone manufactured from anthracite. In addition, the attic's thermal insulation is composed of ISOVER mineral wool. Likewise, the windows of the house, brand Salamander, are extremely durable. In contrast, the building has its own condensing boiler, steel radiators, Vortex air conditioning, and a strong metal door with a 5-year warranty. Inside, you'll find cellular doors and impeccable finishes in the bathrooms, bedrooms, kitchen, laminate flooring, ceramic wall and floor tiles, and so forth.

Remaining focused on the equipment, we explain that this residence is filled with an abundance of furnishings, appliances, and other helpful items. In the kitchen, for instance, the furniture was custom-made and fully equipped (Whirlpool range and oven, Beko hood, Electrolux dishwasher, Samsung refrigerator, and Pyramis granite sink). In the living area, there is also custom-made solid-wood furniture, as well as a Samsung Led Smart TV. Both bathrooms are outfitted with sanitary ware from the Cersanit collection.

As for the bedrooms, they all include Tandem beds, each with a unique, contemporary design that is harmonious with the rest of the room's elements. And because we indicated at the outset that this building also features a spacious dressing room, much to the delight of the ladies, we note that the furniture was custom-made, with ample space for clothing and slippers, and that all closets are excellent compartmentalized.

Lastly, the building features a separate parking area. The residential complex features a private paved road with gates at both ends (only remote access), video surveillance, a relaxation area, a playground, and green spaces.

Property usage: This property is ideal for a family with children who desires as much space as possible, given the number of rooms and the size of the house, garden, and gazebo. The structure can also serve as a workplace (offices). If you wish to create a business here, the location is great, especially considering the close proximity to Bucharest.

Partitioning: As stated in the introduction, this villa has a total area of around 104 m2, of which 88.78 m2 is useable space. According to the poll, we will now offer the exact compartmentalization of the rooms based on the m2 that each room has.The entrance to the bottom floor is through a living room with a surface size of 25.55 m2, as this is the largest room on this level and where you will spend the most memorable evenings with your loved ones, watching a movie or playing board games. Next is the open kitchen, which is 7.51 m2 in size and fully furnished. Additionally, there is a 3.19 m2 bathroom and a 7.05 m2 foyer in this region. In addition, this level contains a 4.59 m2 ladder.

Further up, on the second level there are three bedrooms, each with stunning furnishings and excellent, stylish, modern finishes that are in keeping with the latest interior design trends. The three bedrooms measure 11.74 m2, 11.77 m2, and 11.67 m2, respectively. Therefore, three bedrooms are suitable for a large family. Obviously, here we will locate the second bathroom, measuring 3.69 m2, and a hall measuring 6.61 m2. The two open balconies mentioned at the beginning of this description are present in the attic as well, with an area of 6.48 m2 and 4.03 m2, respectively.

Characteristics of the area:There is a RATB station close, Maxi-Taxi (30 meters from the Complex), easy access to schools, supermarkets, the market, and churches, as well as exits to Prelungirea Ghencea and Strada Alunului.

Bogdan Marius

Bogdan Marius

Contacteaza agentul


Alte caracteristici

  • Acces auto: Acces auto,
  • Acces: Pietonal, Autobuz,
  • Acces internet: Cablu,
  • Acoperis: Tabla,
  • Bucatarie: Utilata, Mobilata, Da, Deschisa,
  • Curte: Gratar, Foisor, Gradina,
  • Destinatie: Birou, Locuinta,
  • Dotari: Masina vase, Masina rufe, Frigider, Aragaz, Scara interioara, Aer Conditionat, Sistem Video, TV, Dressing, WC Serviciu, Hota,

 

  • Ferestre: Term. PVC,
  • Incalzire: Centrala Termica,
  • Izolatii termice: Exterior,
  • Materiale: Caramida ,
  • Mobilat: Stare Buna, Complet, Modern,
  • Pereti: Lavabil, Faianta,
  • Plansee: Beton,
  • Podele: Gresie, Parchet,

 

  • Stadiu Finisare: Finalizat,
  • Strazi: Asfaltate,
  • Structura: Beton,
  • Teren imprejmuit: Teren imprejmuit,
  • Tip: Duplex,
  • Utilitati: Gaz, Canalizare, Apa, Curent, Telefon, Internet,


Pozitionare