Search for property

Vila 4 Camere 230 MP Curte 238 MP Popesti Leordeni Comision 0 %

Oferta a fost vanduta/inchiriata

ID oferta: 952
Actualizat la 9 Iunie 2022
Pret vanzare
€ 180,000
Localitate
Popesti-Leordeni
Numar Camere
4
Suprafata teren
310 m2
Front
17 ml / nr fronturi 1
Deschidere
17 ml
Numar Bucatarii
1
Locuri Parcare
2/Garaj exterior
Actualizat la
9 Iunie 2022
Vizualizari
4106Descriere oferta

Cauți casa visurilor tale? Iată ce ofertă tentantă îți propunem!

Oare câți dintre noi nu am visat măcar o dată în viață la casa ideală, cea în care să avem totul la dispoziție, în care să petrecem momentele frumoase ale vieții alături de cei dragi și în care să vedem cum pui mici de oameni devin mari? Sună a poveste, nu-i așa? Vestea bună este că puteți să scrieți introducerea acestei povești frumoase alături de noi, pentru că ne-am propus să vă prezentăm astăzi un loc de vis, un colțișor de Rai, în care modernul se îmbină armonios cu clasicul, iar organizarea generală face ca locuința ta să se plieze perfect nevoilor tale. Vei afla chiar acum de ce!

Nu mai prelungim suspansul și vă propunem spre vânzare această vilă cu regim P+E+M, situată în zona Popești-Leordeni, zona Leordeni, din județul Ilfov. Vă spunem încă de la început că suprafață utilă totală a acestei case este una foarte generoasă, având 230 mp, din care 187 mp reprezintă suprafața utilă, iar 310 mp constitutie suprafața terenului,curte libera 238 mp. Pe de altă parte, din această suprafață foarte mare rezultă 4 camere, mai exact 3 dormitoare, 3 băi, 2 dressinguri, o bucătărie, o terasă mare și mansardă spațioasă. Deschiderea imobilului este de 17 ml, amprenta este de 72 mp, iar curtea individuală liberă este de 238 mp.

Această casă este perfectă pentru oricine, mai ales datorită faptului că se află se află în apropiere de București, ceea ce reprezintă un avantaj pentru persoanele care au un serviciu în capitală, însă își doresc să locuiască departe de vacarmul orașului aglomerat în orice moment al zilei. Pe de altă parte, ceea ce face această vilă să fie de-a dreptul o ofertă de nerefuzat este faptul că vine amenajată complet, iar mutarea se poate face de îndată. Despre toate aceste aspecte vom vorbi chiar în rândurile următoare, pentru că vă vom prezenta toate detaliile despre cum este amenajată această vilă cochetă.

Întâi de toate, pe parte de construcție, vila are structura din beton ampretat, fiind construită recent, în anul 2015 și dispune de o curte generoasă. Astfel, casa are la bază construcție din cărămidă de cea mai bună calitate - Porotherm, acoperiș cu tablă de tip Lindab. În altă ordine de idei, casa are doar uși la exterior din metal antiefracție, uși de interior de tip MDF, șemineu funcțional pe lemne în living. Pe de altă parte, în ceea ce privește dotările încăperilor, menționăm că în bucătărie veți găsi blat din granit, faianță adusă din Spania, mobilă din lemn masiv pe comanda, bucătăria fiind utilată și cu frigider LG, mașina de spălat vase Whirlpool, mașina de spălat rufe Samsung, cuptor și plită cu inducție Whirlpool, aspirator centralizat în toata casă, 2 unități de aer condiționat marca Whirlpool, multiple prize pentru Internet, sistem activare lumini în caz de urgență, geamuri termopan Tripan.

Cele trei grupuri sanitare sunt, de asemenea, complet utilate, dotate și amenajate cu toalete  Villeroy&Boch CeramicPlus, chiuvete material compozit, set rezervor încastrat Geberit, cadă cu hidromasaj, gresie orient ceramic și bideuri.

În ceea ce privește parte de încălzire a casei, aceasta se realizează prin centrala termică Vaillant prin condensare, care are un boiler 150 de litri de la Romstal, dar și încălzire prin pardoseală la parter. Mai mult, vila este dotată cu un sistem de electricitate verificat și sigur, având prize Gewiss, precum și un videointerfon. La interior, ca decor și dotări, vila are o scara din lemn masiv, balustradă din fier forjat, podele, parchet laminat. De menționat este faptul că vila se vinde mobilată parțial. La exterior, aceasta are un sistem de irigație, robinet exterior apă, poartă electrică pentru garaj.

Descriere compartimentare: Vila are o suprafață totală de 230 mp, din care suprafața utilă este 187 mp. În plus, suprafața terenului este de 310 mp. Compartimentarea avantajoasă, dimensiunea camerelor, amenajarea generală a acestei vile o face să fie perfectă pentru oricine. Astfel, pornim periplul nostru în această casă deosebită din toate punctele de vedere și vă spunem că la parter veți găsi un living spațios, de 27.80 mp, care vă va permite să vă bucurați de întruniri de familie sau cu prietenii, fără ca cineva să stea înghesuit. De asemenea, aici găsim și bucătăria, care are suprafața de 14.20 mp, fiind ideală pentru o familie cu copii, locul în care diminețile sunt mai frumoase și mesele mai delicioase. În cele din urmă, tot la parter găsim un hol de 13.70 mp, o baie de 4.30 mp, ideală pentru momentele în care aveți musafiri, pentru că nu vor mai fi nevoiți să urce la etaj atunci când se află în vizită. Pe de altă parte, la parter, lângă living se află și casa scării, care are suprafața de 5.00 mp, unde vă puteți amenaja un loc pentru depozitat obiecte utile. Finalmente, tot la parter se află și piesa de rezistență, adică terasa, care are o suprafață de 21.80 mp, iar aici vă veți putea petrecere serile și diminețile, bucurându-vă de aer curat și de liniște tot timpul.

Continuăm vizita noastră în vila din Popești-Leordeni și ajungem la etajul 1, iar aici vom intra mai întâi în primul dormitor, care are 16.70 mp, iar de aici vom avea acces prin casa scării, care are 5.00 mp, și în cel de-al doilea dormitor, care este puțin mai mare și are suprafața de 18.60 mp. Mai mult decât atât, acest dormitor dispune și de un balcon de 4.50 mp, perfect pentru diminețile în care vă este greu să vă deplasați până la terasă pentru a servi o cafea. Practic, la etajul acesta pot să își amenajeze dormitorul atât părinții, cât și camera copilului, pentru a fi cât mai aproape unii de alții. De asemenea, la etajul 1 veți găsi și două dressinguri, unul având suprafața de 9.80 mp, iar cel de-al doilea are 6.30 mp. Aceste două dressinguri sunt perfecte pentru persoanele cărora le place să facă shopping adesea și care au nevoie de cât mai mult spațiu pentru haine.

În cele din urmă, la mansardă vom putea vedea un spațiu liber de 58.80 mp, pe care îl puteți amenaja exact așa cum vă doriți. Dacă aveți o afacere, aici puteți să vă faceți un birou sau chiar un spațiu de joacă pentru copii, în care ei să se poată distra în voie. Totodată, și la mansardă avem o baie, care are suprafața de 3.70 mp.

Destinație imobil: Această vilă se pretează nevoilor unei familii cu copii, dar, în același timp, poate fi amenajată ca spațiu pentru birouri. Astfel, dacă sunteți o familie frumoasă cu unul sau doi copii și intenționați să vă mutați ceva mai departe de forfota orașului, într-o vilă cochetă și modernă, trebuie să vedeți această locuință și, de ce nu, să fiți chiar dumneavoastră viitorul proprietar al acesteia. Oferta noastră este una de nerefuzat, iar imaginile pe care le puteți consulta în anunț vorbesc de la sine. Concret, aici este casa pe care și-ar dori-o oricine, pentru că se pretează nevoilor pe care le are o familie și vă oferă șansa de a trăi fericit și liniștit într-o zonă plăcută, curată, nepoluată. Practic, aici puteți locui și, de asemenea, puteți să și lucrați, pentru că spațiul de la mansardă vă permite să munciți de acasă și să vă simțiți ca și cum ați fi la birou. Avantaje: confort maxim, ore petrecute alături de cei dragi, în detrimentul celor petrecute în trafic până la birou, comoditate și un loc de vis, ce vă pune la dispoziție posibilități de relaxare.

Caracteristici zonă: Din punctul de vedere al poziției geografice, vila se află într-o zonă foarte avantajoasă pentru viitorul proprietar, iar asta datorită faptului că, deși este departe de zgomotul orașului și de mediul agitat, distanța efectivă dintre București și Popești-Leordeni permite deplasarea zilnică pentru atribuții de serviciu, shopping sau plimbări. În zonă, aveți la îndemână magazine alimentare, Grădinița Nr.3 Popești-Leordeni, Școala Gimnazială Nr. 3, restaurante și acces la cele mai importante căi rutiere care duc spre capitală, respectiv celelalte zone ale țării.

Nu te gândi de două ori, pentru că oferta noastră este una caldă, așa ca zilele de vară și ne așteptăm să avem suficiente solicitări de vizionare.

Până la urmă, tu poți fi norocosul proprietar, așa că, dă-ne de veste și hai să stabilim împreună o întâlnire!

Oferta propusă este cu reprezentare exclusivă și comision 0%.

 

 

 

Are you looking for the house of your dreams? Here is our tempting offer!

How many of us have not dreamt at least once in our lives of the ideal house, the one where we have everything at our disposal, where we can spend the beautiful moments of our life with our loved ones and where we can see how little children grow up? It sounds like a story, doesn’t it? The good news is that you can write the introduction of this beautiful story with us, because we planned to present you today a dream place, a corner of Heaven, where the modern combines harmoniously with the classic, and the general organization makes the house to fit your needs perfectly. You will find out why right now!

We will not keep you in suspense anymore. We offer for sale this villa with Ground Floor + Floor + Attic, located in Popești-Leordeni area, Leordeni area, Ilfov county. We mention from the beginning that the total net area of ​​this house is very generous, with 230 m2, of which 187 m2 is the net area, 310 m2 is the area of the land and 238 m2 is the clear courtyard. On the other hand, this very large area includes 4 rooms, more exactly 3 bedrooms, 3 bathrooms, 2 dressing rooms, 1 kitchen, 1 large terrace and 1 spacious attic. The opening of the property is 17 lm, the footprint is 72 m2, and the clear individual courtyard is 238 m2.

This house is perfect for anyone, especially due to the fact that it is close to Bucharest, which represents an advantage for people who have a job in the capital, but want to live away from the hustle and bustle of the busy city at any time of the day. On the other hand, what makes this villa a truly appealing offer is the fact that it is fully furnished and you can move immediately. We will talk about all these aspects in the following lines, as we will present you all the details about how this chic villa is arranged.

First of all, as regards the construction, the villa has a stamped concrete structure, being recently built, in 2015, and has a generous courtyard. Thus, the foundation of the house consists of the best quality brick construction – Porotherm, with Lindab sheet roofing. Besides, the house has only anti-burglary metal exterior doors, MDF interior doors, functional wood-burning fireplace in the living room. On the other hand, in terms of room facilities, we mention that in the kitchen you will find granite countertops, tiles brought from Spain, custom-made solid wood furniture, the kitchen being also equipped with LG refrigerator, Whirlpool dishwasher, Samsung washing machine, Whirlpool induction oven and hob, central vacuum system throughout the house, 2 Whirlpool air conditioning units, multiple Internet sockets, emergency lighting system, triple-pane windows.

The three restrooms are also fully equipped and fitted with Villeroy & Boch CeramicPlus toilets, composite sinks, Geberit concealed cistern, hot tub, Orient Ceramic tiles and bidets.

As regards the heating of the house, it is done by means of the Vaillant condensing boiler, which has a 150 liter boiler from Romstal, but also underfloor heating on the ground floor. Moreover, the villa is equipped with a verified and secure power system, with Gewiss sockets, as well as a video doorphone. Inside, in terms of decoration and facilities, the villa has a solid wood staircase, wrought iron railing, floors, laminate flooring. It is worth mentioning that the villa is offered for sale partially furnished. Outside, it has an irrigation system, outdoor water tap, electric garage door.

Description of partition: The villa has a total area of ​​230 m2, of which the net area is 187 m2. In addition, the area of the land is 310 m2. The advantageous partition, the size of the rooms, the general arrangement of this villa make it perfect for anyone. Thus, we start our journey in this house which is special from all points of view and we mention that on the ground floor you will find a spacious living room of 27.80 m2, which will allow you to enjoy family reunions or meeting your friends, nobody being crammed. What we also find here is the kitchen, which has an area of ​​14.20 m2, being ideal for a family with children, the place where the mornings are more beautiful and the meals more delicious. Finally, also on the ground floor we find a hallway of 13.70 m2, a bathroom of 4.30 m2, ideal for the moments when you have guests, because they will not have to go upstairs when they are visiting. On the ground floor, next to the living room, there is also the staircase, which has an area of ​​5.00 m2, where you can arrange a place to store useful objects. Finally, on the ground floor there is also the pièce de résistance, namely the terrace, which has an area of ​​21.80 m2, and here you can spend your evenings and mornings, enjoying the fresh air and peace all the time.

We continue our visit to the villa in Popești-Leordeni and reach the 1st floor, and we will enter the first bedroom, which has 16.70 m2, and from here we will have access through the staircase, which has 5.00 m2, to the second bedroom, which is slightly larger and has an area of ​​18.60 m2. Moreover, this bedroom has a 4.50 m2 balcony, perfect for the mornings when it is difficult to get to the terrace for a coffee. Basically, both the parents’ bedroom and the child’s room can be arranged on this floor, in order to be as close as possible to each other. Also, on the 1st floor you will find two dressing rooms, one with an area of ​​9.80 m2, and the second one with an area of 6.30 m2. These two dressing rooms are perfect for people who like to shop often and who need as much space for clothes as possible.

Finally, in the attic we will be able to see a clear space of 58.80 m2, which you can arrange exactly as you wish. If you have a business, here you can set up an office or even a playground for children, where they can have plenty of fun. At the same time, in the attic we have a bathroom with an area of ​​3.70 m2.

Property destination: This villa is suitable for the needs of a family with children, but at the same time it can be arranged as office space. Therefore, if you are a beautiful family with one or two children and you intend to move a little further from the hustle and bustle of the city, in a chic and modern villa, you must see this house and, why not, be its future owner. Our offer is appealing, and the images you can see in the advertisement speak for themselves. Specifically, here is the house that anyone would want, because it suits the needs of a family and gives you the chance to live happily and quietly in a pleasant, clean, unpolluted area. Basically, you can live here and you can also work here, because the attic space allows you to work from home and feel like you are at the office. Advantages: maximum comfort, hours spent with your loved ones, to the detriment of those spent in traffic to the office, convenience and a dream place, which offers you possibilities to relax.

Characteristics of the area: From the point of view of the geographical position, the villa is in a very advantageous area for the future owner, and this is due to the fact that, although it is far from the noise of the city and the hectic environment, the effective distance from Bucharest to Popești-Leordeni allows daily commute for work, shopping or walking. In the area, you have grocery stores at hand, Kindergarten No. 3 of Popești-Leordeni, Secondary School No. 3, restaurants and access to the most important roads heading to the capital, respectively to the other areas of the country.

Don’t think twice, because our offer is a hot one, just like the summer days and we expect to have plenty of requests for the house showing.

After all, you can be the lucky owner, so let us know and let’s set up a meeting together!

The proposed offer is with exclusive representation and 0% commission.

Bogdan Marius

Bogdan Marius

Contacteaza agentul


Alte caracteristici

 • Acces auto: Acces auto,
 • Acces: Auto, Pietonal,
 • Acces internet: Cablu,
 • Acoperis: Lindab,
 • Bucatarie: Da, Utilata, Mobilata,
 • Curte: Gradina, Pavata, Betonata,
 • Destinatie: Locuinta, Locuinta/Birou,

 

 • Dotari: Semineu, Hota, Sistem Alarma, Masina vase, Dressing, WC Serviciu,
 • Ferestre: Term. PVC,
 • Incalzire: Centrala Termica, Incalzire pardoseala,
 • Materiale: Caramida Porotherm,
 • Mobilat: Partial,
 • Pereti: Lavabil, Faianta,
 • Podele: Gresie, Marmura, granit, Parchet,

 

 • Stadiu Finisare: Finalizat,
 • Strazi: Pietruite, Asfaltate,
 • Structura: Beton,
 • Teren imprejmuit: Teren imprejmuit,
 • Tip: Individuala,
 • Tip Curte: Individuala,
 • Utilitati: Curent, Curent trifazic, Apa, Canalizare, Gaz,


Pozitionare