Search for property

Vila 4 Camere 136 MP Teren 250 MP Berceni Comision 0 %

ID oferta: 1131
Actualizat la 16 Martie 2023
Pret vanzare
€ 147,500
Localitate
Berceni
Numar Camere
4
Suprafata teren
229 m2
Front
14.54 ml / nr fronturi 1
Deschidere
14.54 ml
Numar Bucatarii
1
Locuri Parcare
2/Garaj exterior
Actualizat la
16 Martie 2023
Vizualizari
287
Descriere oferta

Casă de vânzare la super-preț, parte dintr-un complex rezidențial din comuna Berceni

Vă propunem spre vânzare această locuință individuală situată într-un ansamblu rezidențial din Comuna Berceni - Județ Ilfov. Astfel, dacă aveți de gând să vă mutați într-o casă mai mare sau într-o zonă mai liniștită, însă apropiată de capitală, puteți lua în considerare această posibilitate unică. Pentru a vă convinge dacă într-adevăr este ceea ce aveți nevoie, trebuie să vă oferim câteva detalii care să vă ajute în luarea deciziei finale!

Informații despre construcția locuinței

În ceea ce privește orientarea cardinală a casei, aceasta este către Sud-Est. De asemenea, imobilul are regim de înălțime P+1E+ Pod, iar curtea va fi amenajată cu gazon, fiind împrejmuită cu plăci din beton. Totodată, deschiderea terenului este de 14.54 ml, vila având o amprentă de 65.25 mp, în timp ce curtea individuală liberă măsoară 184.75 mp. Suprafața totală construită este de 135.95 mp,iar cea totală este 116.28 mp.Pe de altă parte,suprafata utilă este de 94.08 mp, iar cea a terenului este de 250 mp. Dacă ne îndreptăm puțin atenția și asupra structurii locuinței, aceasta a fost construită din cărămidă Porotherm și planșee din beton, în anul 2022. În cele din urmă, un alt detaliu care în mod sigur vă adăuga încă un plus în lista de avantaje este și faptul că locuința dispune și de un loc de parcare amenajat în exterior, ceea ce înseamnă că nu va mai trebui să pierdeți timp căutând o parcare sigură pentru a vă lăsa autoturismul.

Facilități la interior & exterior

Așa cum se poate observa și în galeria foto atașată, locuința beneficiază de mai multe investiții și îmbunătățiri, printre care am putea enumera acoperișul și sageac rezistent din tablă Lindab (podul este izolat cu celuloză la plafon și se poate folosi ca spațiu de depozitare). De asemenea, veți avea și izolație exterioară cu polistiren de 10 cm si decorativă Oscar. În plus, ferestrele casei sunt din termopan PVC Rehau Tripan, iar încălzirea se face prin centrala Ariston 24 KW. Pe de altă parte, tot la interior, veți găsi o balustradă pentru scară, realizată din fier forjat, uși interior MDF Bestimp, plus ușă intrare din termopan. Totodată, atât la parter, cât și la etaj veți găsi parchet de calitate, cu o grosime de 8 mm. În cele din urmă, trebuie să amintim și utilitățile de bază, printre care gaze, curent, puț cu adâncime de 10 m, dar și fosă septică cu o capacitate de 14 mc.

Destinație imobil: Această locuință se pliază absolut perfect pe nevoile unei familii cu copii, care are nevoie de mai mult spațiu de desfășurare, dar și de o curte în care cei mici să se poată juca, în timp ce adulții se pot relaxa exact așa cum își doresc. Apropierea de București face posibilă deplasarea zilnică în capitală, fie pentru atribuțiile de serviciu, fie pentru a duce copiii la școală. Pe de altă parte, casa poate fi perfectă chiar și pentru un cuplu aflat la început de drum, în special cei care își propun să investească o anumită sumă de bani, alegând un imobil modern, realizat dintr-o structură foarte rezistentă și super confortabil.

Descriere compartimentare: Acum, vă propunem să trecem la următoarea etapă a prezentării acestei case, pentru că dorim să vă arătăm câteva detalii cu privire la cum arată exact compartimentarea acestei locuințe. Așadar, încă de la intrare, la parter, veți remarca livingul generos care va găzdui cele mai frumoase seri în familie sau cu prietenii, acesta măsurând 28.48.mp. De asemenea, tot la acest nivel se află și bucătăria închisă, care are suprafața de 11.56 mp, precum și un grup sanitar de 2.96 mp. Evident, veți avea și un vestibul, a cărui suprafață este de 4.01 mp.

Mai departe, urcând la mansardă, vom găsi cele trei dormitoare care măsoară 12.80 mp, 12.16 mp, respective 12.04 mp, ceea ce înseamnă că diferențele nu sunt foarte mari, însă cresc gradual puțin câte puțin, în funcție de nevoile fiecărei familii. Totodată, la etaj veți avea și cel de-al doilea grup sanitar, care are o suprafață de 5.88 mp.

Nu vom trece mai departe până când nu subliniem faptul că această locuință are în dotare inclusiv o pivniță de 6 mp, un balcon de 4.10 mp, precum și o terasă deschisă de 9.65 mp, aceasta din urmă este locul ideal pentru dimineți și seri alături de cei dragi, în lumina primelor raze de soare sau a lunii pline.

Caracteristici zonă: Poziționarea strategică avantajoasă a acestui imobil, respectiv între A0 (700 m - 2 minute) și Soseaua de Centura (1.8 Km - 4 minute), vă va oferi acces rapid la facilitățile orașului, fiindu-vă ușor să ajungeți la cele mai importante centre comerciale, precum Carrefour (1.2 km - 2 minute), Pepco (1.3 km - 2 minute), The Beauty Bar  (750 m - 2 minute), Mega Image (1.2 km - 2 minute), benzinăria MOL (1.8 k - 4 minute), dar și la instituțiile de stat sau private din zonă: școala Primară Kiderstar (900 m - 2 minute), Gradinița Happy Hours Afterschool (500 m - 1 minute), Primăria Berceni (3.1 km - 5 minute)

Sunați-ne chiar azi pentru mai multe informații, dar și pentru o programare de vizualizare a acestei locuințe! Beneficiați de reprezentare exclusivă și comision 0!

Bogdan Marius

Bogdan Marius

Contacteaza agentul


Alte caracteristici

 • Acces auto: Acces auto,
 • Acces: Auto,
 • Acoperis: Lindab,
 • Bucatarie: Nemobilata,
 • Curte: Betonata,
 • Ferestre: Term. PVC,
 • Incalzire: Centrala Termica,

 

 • Izolatii termice: Exterior,
 • Materiale: Caramida Porotherm, Beton Armat,
 • Mobilat: Nemobilat,
 • Plansee: Beton,
 • Podele: Parchet,
 • Stadiu Finisare: Finalizat,
 • Strazi: Asfaltate, Pietruite,

 

 • Structura: Beton,
 • Teren imprejmuit: Teren imprejmuit,
 • Tip: Individuala,
 • Tip Curte: Individuala,
 • Utilitati: Curent, Fosa septica, Gaz, PUT,
 • Vecinatati: Autobuz,


Pozitionare