Search for property

Studio 30 MP I Curte 20 MP I Pantelimon Vedere Laterala Lac Lebada Comision 0 %

ID oferta: 983
Actualizat la 14 Octombrie 2021
Pret vanzare
€ 46,350
Localitate
Pantelimon
Numar Camere
1
Suprafata teren
20 m2
Compartimentare
decomandat
Numar Bucatarii
1
Locuri Parcare
1/Posibilitate in strada
Actualizat la
14 Octombrie 2021
Vizualizari
84


Descriere oferta

Ofertă excepțională: Studio/Garsonieră cu priveliște spre lac Pantelimon, situată în bloc de tip Boutique, într-o zonă cu puternic potențial de dezvoltare

 

Vă propunem spre vânzare un studio cu curte individuala, într-un proiect rezidențial de excepție,bloc de tip Boutique, are un regim de înălțime P+2, complexul fiind în stadiu de finalizare de 95%. Suprafața utilă totală a studioului este de 30 mp, având curte individuală de 20 mp, fiind situat în orașul Pantelimon,zona Lidl - Pantelimon, județul Ilfov. În acest imobil există doar 4 apartamente pe etaj, iar structura sa îl face să fie bine poziționat, mai ales dacă ne gândim la acea curte superbă care va fi amenajată acolo în curând. De asemenea, această garsonieră oferă un spațiu destul de mare, fiind amenajată foarte modern, ținând cont de faptul că tot mai multe persoane își doresc medii de viață modernizate, unde să nu lipsească absolut nimic. Concret, puteți profita de faptul că veți avea și acea curte superbă, locul în care puteți să plantați ceea ce vă doriți, astfel încât să puteți transforma totul într-un colț de rai. În ceea ce privește structura de rezistență a blocului și, implicit, a studioului acesta este construit pe cadre de beton armat b400, cărămidă Porotherm plus de 30 cm, termoizolație din polistiren expandat de 10 cm, tencuieli mecanizate. În plus, nu sunt făcute compartimentări din rigips, astfel spațiul poate fi amenajat exact după nevoi și gust. Totodată, garsoniera este dotată cu termopane Rehau 7 Camere (suprafețe vitrate mari), obiecte sanitare premium, parchet 10 mm și plintă Duropolymer, gresie Italia Bella Casa, ușă interior mdf vopsit premium Bella Casa, ușă intrare metalică Bella Casa. Studioul este disponibil la parter din 2, este poziționat în apropiere de lac, unde există cu o priveliște de vis. Apartamentele sunt doar 4 pe nivel, vor fi realizate cu finisaje de calitate, centrală proprie și utilități complete (apă, curent, canalizare, gaz, Internet și telefon,. Apartamentul va fi realizat cu bucătărie deschisă, geamurile sunt mari, pentru a fi bine vitrat, va avea și un loc de parcare, în curtea blocului. Vederea este spre Lac Pantelimon, orientare Nord-Est, ceea ce înseamnă că vă veți bucura de prospețimea naturii în fiecare zi.  Imobilul are acces la un drum pietruit, însă datorită gradului de dezvoltare a zonei drumul va fi asfaltat pe viitor.

Cumpără acum la un preț excepțional acest apartament și în scurt timp vei avea cheile de la locuința pe care ai visat-o întotdeauna!

Destinație imobil: Această garsonieră poate fi locuită de un cuplu proaspăt căsătorit, dar și de o singură persoană. Spațiul pe care vi-l punem la dispoziție, condițiile moderne de trai vă vor face să vă simțiți minunat aici în următorii ani. Ce poate fi mai frumos decât să știi că ai propria locuință și, în special, una nou-nouță?

Un imobil aflat în construcție este de obicei o decizie mai grea pentru achiziție. Însă, încă din stadiul actual se observă cu ochiul liber atenția la detalii și simțul de răspundere al constructorilor ce realizează blocul. Puteți vedea materialele și felul în care s-a construit, în plus sunt disponibile randările și proiectele pentru etapa finalizată a apartamentelor. Veți putea vedea că finisajele alese sunt de cea mai înaltă calitate, apartamentele vor fi predate la cheie, complet utilate.

Caracteristici zonă: Din punctul de vedere al facilităților pe care le aveți în zona Pantelimon, este bine să luați în atenție faptul că această garsonieră are aproape mai multe instituții importante, care să răspundă nevoilor dumneavoastră zilnice. Astfel, aici regăsim instituții de învățământ (Grădinița cu Program Prelungit Nr.1), supermarketuri (Lidl Cernica, Mega Image, Cora), unități bancare (BRD), farmacii, oficiu poștal, benzinării (Petrom), parcuri, locuri de recreere.

Această garsonieră este investiția pe care să o faceți în orice moment, dar mai ales dacă vă doriți să aveți de o locuință modernă, aproape de ceea ce aveți nevoie zi de zi, indiferent cum vor evolua timpurile. S-au cam dus vremurile în care tinerii optau pentru locuințe vechi, pe care să le modernizeze ulterior. Astăzi se optează pe modern și tot ceea ce implică acest termen, inclusiv pe partea de imobile.

Vă invităm să vizualizați acest studio, care vă va cuceri privirea încă de la intrare. Știm noi de ce, dar acum e rândul tău să te convingi!

Oferta propusă este cu reprezentare exclusivă și comision 0%.

Bogdan Marius

Bogdan Marius

Contacteaza agentul


Alte caracteristici

 • Acces: Fata,
 • Acces internet: Cablu,
 • Balcoane: Nu este inchis,
 • Bucatarie: Da,
 • Clasa Energetica: C,
 • Destinatie: Locuinta,
 • Ferestre: PVC,

 

 • Geam baie: Nu,
 • Incalzire: Centrala proprie,
 • Interfon: Da,
 • Lift: Nu,
 • Pereti: Faianta, Lavabil,
 • Podele: Parchet, Gresie,
 • Stadiu Finisare: In constructie,

 

 • Strazi: Asfaltate, Pietruite, Neamenajate,
 • Tip Bloc: Bloc,
 • Tip Structura Bloc: Caramida,
 • Usa intrare: Metal,
 • Utilitati: Curent, Apa, Canalizare, Gaz, Telefon, Internet,
 • Vedere: Laterala,


Pozitionare