Search for property

Vila 4 Camere 297 MP Teren 1016 MP Berceni Comision 0 %

Oferta a fost vanduta/inchiriata

ID oferta: 1190
Actualizat la 13 Octombrie 2023
Pret vanzare
€ 212,800
Localitate
Berceni
Numar Camere
4
Suprafata teren
1016 m2
Front
32 ml / nr fronturi 1
Deschidere
32 ml
Numar Bucatarii
1
Locuri Parcare
6/Garaj exterior
Actualizat la
13 Octombrie 2023
Vizualizari
2341




Descriere oferta

Vilă de vânzare cu 4 camere și curte spațioasă, lângă lac, situată în comuna Berceni

 

În cazul în care vă doriți să vă bucurați de cât mai multă libertate și de aer curat, însă vreți să fiți în continuare în apropiere de București, această vilă individuală cu patru camere construită în regim P+1E+Pod poate fi cea mai bună opțiune pentru dumneavoastră. Aceasta este situată în comuna Berceni, în Județul Ilfov, la doar 200 de metri de la Lacul Mamina, 300 de metri de lacul Vadul Moșului și 600 de metri de Bulevardul 1 mai. Cu alte cuvinte veți fi înconjurat de aer curat și de liniștea naturii, într-o locuință cu orientare cardinală Est-Vest, care în mod sigur va răspunde tuturor cerințelor.Deschiderea terenului este de 32 de ml, astfel încât întreaga proprietate dispune de o amprentă de 159 mp și de o curte individuală de 715 mp. Așa cum am spus, dacă vă doriți să aveți mai multă libertate de mișcare, această locație îndeplinește toate criteriile de selecție. Suprafața totală a terenului este de 1016 mp, din care suprafața construită desfășurată este de 297 mp, cea utilă totală este de 248 mp, iar cea utilă a vilei este de 159 mp. Pe lângă numărul impresionant de camere, proprietatea uimește și prin curtea foarte mare, amenajată cu gazon și vegetație matură precum tufele de tuia, pomii fructiferi sau decorativi și conifere. Aceasta este, de asemenea, înconjurată de un gard de lemn cu fundație de tip soclu, realizată din beton și două porți pentru acces auto, care sunt automatizate prin sistemul Erreka. Mai mult, la exterior, curtea este iluminată ambiental și tot în cadrul acesteia veți regăsi atât o terasă foarte mare, deschisă, din dale de lemn, cât și un loc special amenajat pentru grătar realizat din cărămidă. Totodată, curtea este prevăzută cu mai multe locuri de parcare betonate și cu o suprafață liberă pentru ca cei mici să se poată juca în voie.Un alt aspect important este faptul că structura locuinței a fost realizată din cărămidă de Porotherm și planșee din beton în anul 2014, ceea ce înseamnă structura este perfect securizată din toate punctele de vedere.

Facilitățile locuinței la interior și la exterior

Exterior: Locuința este prevăzută cu cele mai noi facilități, astfel încât să nu vă faceți niciun fel de griji cu privire la faptul că v-ar putea lipsi ceva. De exemplu, acoperișul este realizat din tablă Lindab cu sageacul din lemn, iar podul este izolat în așa fel încât îl veți putea utiliza ca spațiu suplimentar de depozitare. Din punct de vedere al izolației fonice și termice, veți fi de asemenea avantajat, deoarece casa a fost izolată la exterior cu polistiren de 10 cm, iar ferestrele sunt din Termopan PVC Salamander Tripan, cunoscut pentru rezistență, durabilitate și pentru estetica unică. Aleea și scările de afară sunt pavate, iar scările de la intrare sunt realizate din marmură, un material foarte sigur. Mai mult, casa a fost placată cu piatră naturală și este dotată cu ultimele facilități în materie de sisteme de monitorizare și supraveghere. Astfel, locuința este prevăzută cu un sistem de camere video, cu alarmă Paradox și cu un interfon video.

De asemenea, un aspect foarte important de menționat este faptul că locuința este dotată cu toate utilitățile necesare; de la curent electric și fosă septică, până la puț și hidrofor. Mai mult, conducta de gaz este situată la 70-80 de metri, în cazul în care se dorește branșamentul la aceasta.

Interior: Facilități și dotările interioare ale casei se ridică la un nivel înalt de calitate, așa încât, în întreaga locuință veți descoperi parchet din lemn stratificat de stejar, în timp ce scara este placată cu lemn masiv de stejar, iar pereții sunt dați cu vopsea lavabilă premium Stucco Veneziano. Mai mult, toate ușile interioare sunt realizate din compoziție celulară, iar cea exterioară este din termopan și compoziție celulară. Din punct de vedere al pieselor de mobilier, veți descoperi în living un set de masă și scaune de Dining din lemn masiv, cu detalii și inserții de marmură și un candelabru din cristale. Bucătăria este prevăzută cu mobilă realizată pe comandă import Italia, fiind decorată cu inserții din granit și sticlă, cu o mașină de spălat vasele Ikea, cu un frigider incastrat, cuptor electric și două plite electrice, toate acestea aparținând brand-ului Whirpool. De asemenea, în bucătărie veți mai regăsi o hotă Bosch și un cuptor cu microunde Gorenje.Pereții băilor sunt placați cu piatră naturală, în timp ce podeaua este realizată din gresie texturată. Astfel, locuința este prevăzută cu două băi, una are în componență o cadă Freestanding, cu picioare cromate, iar cealaltă are cabină duș Walk-In. Mai mult, bateriile de la chiuvetele din ambele băi aparțin brand-urilor Bugnatese și Kludi, iar vasul WC Grohe a fost încastrat în perete conform celor mai noi tendințe în design. Casa este prevăzută cu aer condiționat Yashido și cu o mașină de spălat rufe Whirlpool.Din punct de vedere al termoficării, este important să rețineți că locuința se încălzește prin intermediul unei centrale termice electrice Protherm sau ca alternativă se poate utiliza un cazan din fontă cu funcționare pe peleți și boiler Ferroli, astfel încât să aveți parte de temperatura perfectă în timpul anotimpului rece.

Compartimentare

Casa este compartimentată inteligent, fiind ideală pentru o familie mare sau pentru cei care pur și simplu își doresc spațiu. Astfel, parterul este format din living și zona de dining ce ocupă 44.60 mp, o bucătărie de 12.46 mp, un birou ce poate fi transformat în dormitor de 1268 mp, o baie de 6.98 mp, un hol de 14.13 mp, o debara de 4.52 mp, o cameră tehnică de 6.71 mp, o scară ce ocupă 7.18 mp, ieșire spre terasă și platformă de acces de 11.10 mp și o terasă exterioară din lemn de 30.48 mp.Pe de altă parte, etajul este prevăzut cu două dormitoare de 19.94 mp, respectiv 12.75 mp, un dressing de 4.62 mp, o baie de 6.63 mp un hol de 13.40 mp, o scară de 6.75 mp, o terasă de 19.06 mp și un balcon de 13.70 mp.  

Caracteristici zonă

Situată într-o zonă liniștită și înconjurată de natură, proprietatea este locația ideală în cazul în care doriți să aveți parte acces nelimitat la cele mai importante puncte de interes din localitate. Astfel, la 200 de metri se află Lacul Mamina, la 300 de metri Lacul Vadul Moșului, la 900 de metri (2 minute) veți avea acces la Centrul de Fitness & SPA Sabri Residence, iar la 1 km (2 minute) regăsiți Mamina Market și spălătoria și vulcanizarea La Gogoașa. De asemenea, la 1.4 km (3 minute) se află Grădinița Elite, iar la 2.3 km (4 minute) este Școala Primară I-VIII nr. 1. Tot la 2.4 km (4 minute) veți descoperi și Primăria Berceni, iar la 2 km (3 minute) de casă puteți alimenta la benzinăria La Peco. Totodată, veți fi la 1.2 km (3 minute) de Salonul de Evenimente Casa Albă, care găzduiește petreceri de pomină și care vă oferă, de asemenea, o sursă de divertisment.

Așadar, dacă aveți nevoie de o locuință în care să fiți mereu în mijlocul naturii, dar care să vă ofere și numeroase oportunități din punct de vedere al petrecerii timpului liber, cu siguranță această proprietate este pentru dumneavoastră. Nu ezitați și contactați-ne chiar acum pentru o vizionare sau pentru a afla mai multe detalii despre casă.

Rețineți, de asemenea, că oferta este cu reprezentare exclusivă și comision 0%.

 

 

Villa for sale with 4 bedrooms and spacious courtyard, near the lake, located in Berceni commune

 

If you want to enjoy as much freedom and fresh air as possible but still want to be close to Bucharest, this four-room detached villa built in GF+1F+Attic may be the best option. It is located in the commune of Berceni, in Ilfov County, just 200 meters from Lake Mamina, 300 meters from Lake Vadul Moșului and 600 meters from 1 May Boulevard. In other words, you will be surrounded by fresh air and the tranquillity of nature in a home with an East-West cardinal orientation, sure to meet all requirements. The opening of the land is 32 ml, so the entire property has a footprint of 159 sqm and an individual yard of 715 sqm. As we said, if you want more freedom of movement, this location meets all the selection criteria. The total land area is 1016 sqm, of which the developed built area is 297 sqm, the total usable area is 248 sqm, and the usable area of the villa is 159 sqm. In addition to the impressive number of rooms, the property also impresses with its very large courtyard, landscaped with lawns and mature vegetation such as tuia bushes, fruit, decorative trees, and conifers. It is also surrounded by a wooden fence with a concrete plinth foundation and two gates for car access, which are automated by the Erreka system.

Furthermore, outside, the courtyard is environmentally lit, and you will also find a very large, open terrace made of wooden slabs and a special barbecue area made of brick. At the same time, the courtyard is provided with several concrete parking spaces and a free area for the little ones to play freely. Another important aspect is the fact that the structure of the house was made of Porotherm brick and concrete slabs in 2014, which means the structure is perfectly secure from all points of view.

The facilities of the house inside and outside

Exterior: The home has the latest amenities, so you won't have to worry about missing anything. For example, the roof is made of Lindab sheet metal with wooden shafts and the attic is insulated so you can use it as extra storage space. You'll also be at an advantage in terms of sound and thermal insulation because the house has been insulated on the outside with 10 cm polystyrene. The windows are made of Salamander Tripan PVC Termopan, known for its strength, durability and unique aesthetics. The driveway and stairs outside are paved, and the entrance stairs are made of marble, a very safe material. Furthermore, the house has been clad in natural stone and has the latest monitoring and surveillance systems. The house has a video camera system, a Paradox alarm and a video intercom.

Also, a very important aspect to mention is that the house is equipped with all the necessary utilities, from electricity and a septic tank to a well and hydrophone. Furthermore, the gas main is located 70-80 meters away if a connection is desired.

Interior: The home's interior amenities and fixtures and fittings are up to a high standard, so throughout the home, you'll discover oak laminate flooring, while the staircase is clad in solid oak, and the walls are given a premium Stucco Veneziano washable paint finish. Moreover, all interior doors are made of cellular composition, and the exterior door is made of thermopane and cellular composition. In terms of furniture pieces, you will discover a solid wood Dining table and chairs set with marble details and inserts and a crystal chandelier in the living room. The kitchen is fitted with custom-made furniture imported from Italy, decorated with granite and glass inserts, an Ikea dishwasher, a built-in fridge, an electric oven and two electric hobs, all belonging to the Whirpool brand. You'll also find a Bosch cooker hood and a Gorenje microwave in the kitchen. The bathroom walls are tiled with natural stone, while the floor is made of textured tiles. Thus, the home has two bathrooms, one featuring a freestanding bathtub with chrome legs and the other with a walk-in shower.

Furthermore, the sinks in both bathrooms are from the Bugnatese and Kludi brands, and the Grohe toilet bowl has been recessed into the wall in line with the latest design trends. The house is equipped with Yashido air conditioning and a Whirlpool washing machine. It is important to note that a Protherm electric central heating system or a pellet-fired cast iron boiler heats the house. A Ferroli boiler can be used to have the perfect temperature during the cold season.

Compartmentalisation

The house is cleverly compartmentalised, making it ideal for a large family or those who want space. Thus, the ground floor consists of a living and dining area occupying 44.60 sqm, a kitchen of 12.46 sqm, an office that can be converted into a bedroom of 1268 sqm, a bathroom of 6.98 sqm, a hallway of 14.13 sqm, a storeroom of 4.52 sqm, a technical room of 6.71 sqm, a staircase occupying 7.18 sqm, exit to the terrace and access platform of 11. 10 sqm and an outside wooden terrace of 30.48 sqm. On the other hand, the first floor is provided with two bedrooms of 19.94 sqm and 12.75 sqm, respectively, a dressing room of 4.62 sqm, a bathroom of 6.63 sqm, a hallway of 13.40 sqm, a staircase of 6.75 sqm, a terrace of 19.06 sqm and a balcony of 13.70 sqm.  

Area features

Located in a quiet area surrounded by nature, the property is ideal if you want unlimited access to the most important points of interest in the locality. Thus, 200 metres away is Lake Mamina, 300 metres away is Lake Vadul Moșului, 900 metres (2 minutes) away you will have access to the Fitness & SPA Centre Sabri Residence, and 1 km (2 minutes) away you will find Mamina Market and La Gogoașa laundry and vulcanisation. Also, 1.4 km (3 minutes) away is the Elite Kindergarten, and 2.3 km (4 minutes) away is Primary School I-VIII No. 1. Also, 2.4 km (4 minutes) away, you will find Berceni Town Hall, and 2 km (3 minutes) from the house you can fill up at La Peco petrol station. You will also be 1.2 km (3 minutes) from the Casa Albă Events Hall, which hosts great parties and also provides a source of entertainment.

So, suppose you need a place to stay where you're always in the middle of nature but also offers plenty of leisure opportunities, this property is definitely for you. Don't hesitate to contact us right now for a viewing or to learn more about the house.

Please also note that the offer is with exclusive representation and 0% commission.

 

Bogdan Marius

Bogdan Marius

Contacteaza agentul


Alte caracteristici

  • Acces internet: Cablu,
  • Acoperis: Lindab,
  • Curte: Pavata, Betonata, Gratar, Livada,
  • Dotari: Scara interioara, Senzor incendii, Aer Conditionat, Aragaz, Masina vase, Dressing, Hota,
  • Ferestre: Term. PVC,
  • Incalzire: Centrala Termica,

 

  • Materiale: Caramida ,
  • Mobilat: Partial,
  • Pereti: Faianta, Lavabil,
  • Plansee: Beton Armat,
  • Podele: Parchet, Marmura, granit,
  • Stadiu Finisare: Finalizat,

 

  • Strazi: Pietruite, Asfaltate,
  • Structura: Beton,
  • Tip: Individuala,
  • Tip Curte: Individuala,
  • Utilitati: Curent, PUT, Fosa septica, Telefon, Internet,


Pozitionare