Search for property

Apartament I 3 Camere I 63 MP I Floreasca I Comision 0 %

ID oferta: 932
Actualizat la 3 August 2021
Pret inchiriere
€ 400
Localitate
Bucuresti
Zona
Floreasca
Numar Camere
3
Compartimentare
semidecomandat
Numar Bucatarii
1
Actualizat la
3 August 2021
Vizualizari
80Descriere oferta

Apartament cu 3 camere, nemobilat, situat în zona Floreasca - Barbu Văcărescu

Vă propunem spre închiriere acest apartament cu 3 camere, semidecomandat, având confort 1, care situat în zona Floreasca - Barbu Văcărescu. Imobilul este nemobilat, însă dispune de o bucătărie care este complet utilată și mobilată cu toate cele necesare unei bune desfășurări. Altfel spus, bucătăria este spațiul în care nu trebuie să faceți mari investiții sau modificări, pentru că se predă complet amenajată. Cât despre apartament, acesta face parte dintr-un imobil construit în anul 1963, însă blocul nu este încadrat la nicio categorie de risc seismic. Totodată, apartamentul este situat la un demisol înalt și luminos, fiind vitrat cu geamuri mari, imobilul în sine având un regim de înălțime de D+P+4E.

De asemenea, apartamentul are o suprafață foarte generoasă pentru viitorii chiriași. Astfel, vorbim despre o suprafață utilă totală de 63 mp. Deși apartamentul nu dispune de un balcon, există suficiente spații de depozitare, căreia i se adaugă și o grădină îngrijită ce servește ca spațiu de relaxare, fiind ideal pentru a lua o gură de aer curat la finalul unei zile încărcate.

Cât despre aspectul și dotările pe care le are această locuință, menționăm că parchetul este de curând schimbat, iar pereții au fost, de asemenea, zugrăviți cu var lavabil recent. În plus, și draperiile au fost înlocuite de curând, din dorința de a preda chiriașilor un apartament cu tendințe de amenajare cât mai moderne, fiind în acord cu designurile de interior care se practică în zilele noastre.

Orientarea locuinței este cardinală Sud-Est, având vedere pe spate, ceea ce înseamnă că aici veți avea parte de toată liniștea de care aveți nevoie. În fond, acasă înseamnă, de fapt, locul în care ne putem remonta și liniști după o zi aglomerată, iar poziționarea strategică a acestui apartament răspunde întocmai acestor nevoi.

Așa cum s-a menționat anterior, apartamentul vine spre închiriere nemobilat, singura încăpere mobilată fiind bucătăria. Astfel, în bucătăria închisă veți găsi frigider, aragaz și mașină de spălat rufe. În altă ordine de idei, apartamentul este dotat cu toate utilitățile de bază, precum: apă, canalizare, curent electric, gaz, telefon, interfon, aer condiționat, Internet, dar și încălzire prin termoficare. De asemenea, ușa de la intrare este din metal, iar toate cele trei camere sunt dotate cu parchet, respectiv gresie. Nici în privința băii nu trebuie să vă faceți griji, pentru că aceasta dispune de toate dotările necesare.

Destinație imobil: Acest apartament poate fi locuința ideală pentru un cuplu proaspăt căsătorit sau chiar pentru o familie cu copii. Întrucât cele trei camere permit fiecărui membru al familiei să aibă parte de spațiul propriu și, implicit, de intimitate, locuința corespunde nevoilor de bază pe care le-ar putea avea o familie sau un cuplu. Cu toate acestea, dat fiind faptul că apartamentul nu este mobilat, acest lucru ar putea constitui un mare avantaj pentru un antreprenor care intenționează să amenajeze aici un spațiu pentru birouri. Situarea la demisolul imobilului a acestui apartament este, de asemenea, un avantaj, în condițiile în care destinația acestuia va fi aceea de spațiu pentru birouri. Bucătăria mobilată și dotată cu electrocasnicele de bază este iarăși un beneficiu pentru chiriași, pentru că, în mod sigur, angajații se vor putea bucura de un prânz împreună în această bucătărie, fără a mai fi nevoiți să își folosească propriul birou ca loc de luat masa.

Caracteristici zonă: Apartamentul propus pentru închiriere este situat foarte strategic din punct de vedere geografic, fiind aproape de stațiile mijloacelor de transport în comun din zonă. Astfel, aspectul avantajos al zonei face posibilă apropierea de cele mai importante instituții din zonă, una dintre acestea putând fi chiar locul dumneavoastră de muncă. Spre exemplu, în zona Floreasca - Barbu Văcărescu avem aproape cele mai importante centre comerciale - Carrefour Market, Kaufland, Mega Image, Mc Donald’s, licee, școli și grădinițe - Liceul C. A Rosetti, Școala Gimnazială Maria Rosetti, Grădinița Nr. 12, Școala Luca (instituție acreditată), unități bancare - BCR, benzinării - Mol, instituții medicale - Complet Medical Barbu Văcărescu, dar și spații unde vă puteți bucura de o plimbare în aer liber alături de prieteni sau familie, așa cum este Parcul Verdi, o oază de lumină, verdeață și aer curat, chiar în inima Bucureștiului.

Oferta propusă este cu reprezentare exclusivă și comision 0%.

Împreună găsim locuința cea mai potrivită nevoilor tale, suntem pentru a-ți concretiza orice dorință legată de casa pe care ți-o dorești!

Bogdan Marius

Bogdan Marius

Contacteaza agentul


Alte caracteristici

 • Acces: Spate,
 • Acces internet: Cablu,
 • Aer Conditionat: Da,
 • Bucatarie: Inchisa, Da, Mobilata, Chicineta,
 • Clasa Energetica: C,
 • Destinatie: Locuinta/Birou, Birou, Locuinta,
 • Dotari: Interfon, Frigider, Aragaz, Aer Conditionat,
 • Electrocasnice: Frigider, Masina de spalat rufe, Aragaz,

 

 • Ferestre: PVC,
 • Geam baie: Nu,
 • Incalzire: Termoficare,
 • Interfon: Da,
 • Lift: Nu,
 • Mobilat: Nemobilat,
 • Pereti: Lavabil, Faianta,
 • Podele: Gresie, Parchet,

 

 • Stadiu Finisare: Finalizat,
 • Tip Bloc: Bloc,
 • Tip Structura Bloc: Placi,
 • Usa intrare: Metal,
 • Utilitati: Apa, Canalizare, Gaz, Telefon, Internet, Curent,
 • Vedere: Spate,


Pozitionare