Search for property

Vila 5 Camere 178 mp Teren 402 mp Berceni Comision 0 %

ID oferta: 1291
Actualizat la 26 Aprilie 2024
Pret vanzare
€ 159,900
Localitate
Berceni
Numar Camere
5
Suprafata teren
402 m2
Front
17 ml / nr fronturi 1
Deschidere
17 ml
Numar Bucatarii
1
Locuri Parcare
3/Garaj exterior
Actualizat la
26 Aprilie 2024
Vizualizari
1206




Descriere oferta

Vila cu 5 camere în Comuna Berceni - Județul Ilfov, comision 0%

 

Dacă sunteți în căutarea unei locuințe care să vă ofere confort și care să fie spațiul ideal pentru o familie în creștere, vă prezentăm această proprietate remarcabilă situată în localitatea Berceni. Cu o structură foarte rezistentă, realizată din cărămidă Porotherm, regim de înălțime P+E+Pod și orientată către Sud-Est, această casă este ideală pentru cei care își doresc să aibă cât mai mult spațiu.

Finalizată în anul 2022, locuința este compusă dintr-un living luminos și spațios, patru dormitoare primitoare, dressing, multiple spații de depozitare, trei grupuri sanitare, o bucătărie și o terasă deschisă de 28.9 mp. Acest cămin este ideal pentru cei care își doresc să se mute într-o casă spațioasă, la o distanță mică de oraș.

Suprafața utilă totală a proprietății este de 169.9 mp, dintre care suprafața utilă a vilei acoperă 125.1 mp, iar suprafața construită desfășurată este de 178.60 mp. Terenul adiacent are o suprafață generoasă de 402 mp cu o deschidere de 17 ml, pe care se află și imobilul cu o amprentă la sol de 89 mp. Vila are, de asemenea, o curte largă de 316 mp oferindu-vă posibilitatea de a amenaja până la trei locuri de parcare.

Dotări și facilități:

Exterior: Reședința este prevăzută cu un acoperiș din tablă Lindab durabil, iar podul este izolat cu vată minerală de 30 cm. De asemenea, locuința este împrejmuită de un gard elegant din placi de beton. Izolația exterioară este realizată din polistiren de 10 cm EPS 80, completată de o tencuială decorativă. Ferestrele sunt din termopan PVC Gealan S9000, contribuind la confortul termic optim, iar încălzirea este asigurată de o centrală termică pe gaz Vaillant de 24 kw. Casa dispune de toate utilitățile necesare gaz, curent, fosa septică de 22.5 m3 și un puț cu adâncimea de 18 metri.

Interior: Locuința se vinde nemobilată, oferind astfel noului proprietar libertatea de a o personaliza după propriile dorințe. Dormitorul matrimonial principal include o baie privată și un dressing spațios. Balustrada din inox adaugă o notă de eleganță interiorului, iar scara din marmură și ușile celulare Porta Doors completează finisajele de înaltă calitate. Ușa principală este rezistentă, din metal, iar parchetul de 10 mm este prezent atât la parter, cât și la etaj.

Descriere compartimentare:

Parterul este format dintr-un un hol primitor de 8.7 mp, un living generos de 23.6 mp și o bucătărie deschisă de 12.9 mp, alături de o baie de 4.8 mp și un dormitor multifuncțional de 12.8 mp, care poate fi utilizat drept birou. Casa scării de 7.9 mp facilitează accesul între niveluri, iar terasa exterioară de 28.9 mp oferă un spațiu ideal pentru relaxare și distracție în aer liber.

La etaj, cele trei dormitoare de dimensiuni variate promit intimitate și confort: dormitorul matrimonial de 14.2 mp cu baie en-suite de 4.6 mp și dressing de 4.8 mp, un dormitor de 13.1 mp și încă unul de 11.9 mp, completate de un hol de 9 mp și o baie suplimentară de 4.7 mp. Casa scării de 8 mp asigură o circulație rapidă și eficientă între spații.

Caracteristici zonă:

Avantajele acestei locuințe se resimt și din punct de vedere al accesului facil pe care îl veți avea la artere importante de circulație, precum Str. Sportului (450 m - 2 minute) și Bulevardul 1 Mai (1.4 km - 4 minute) ,Stația de autobuz STB (1.5 km - 4 minute), Stația de metrou Tudor Arghezi (4.7 km - 7 minute),Autostrada A0 (3 km - 5 minute), Șoseaua de Centură (3.8 km - 6 minute), facilitând conexiunea rapidă cu puncte de interes din oraș. Proximitatea centrelor comerciale precum Carrefour (1.9 km - 4 minute), Pepco (1.9 km - 4 minute), Mega Image (1.9 km - 4 minute) și The Beauty Bar (2.2 km - 4 minute), stația de benzină TSV (2.3 km - 4 minute), precum și instituțiile de învățământ și religioase, cum ar fi Școala Primară Kinderstar (2.8 km - 5 minute), Grădinița Happy Hours Afterschool (2.5 km - 5 minute) și Biserica Sfânta Cuvioasă Parascheva (2.2 km - 5 minute),Primăria Berceni (2.2 km - 5 minute) ,Stadionul Berceni (2.6 km - 6 minute) sunt, de asemenea, beneficii care vă oferă confort în viața de zi cu zi.

 

Vă invităm să descoperiți potențialul acestei proprietăți și să ne contactați pentru a afla detalii suplimentare ori pentru a programa o vizionare. Suntem convinși că această locuința va fi spațiul ideal pentru dumneavoastră și pentru familia dumneavoastră. Comisionul este 0%!

 

Bogdan Marius

Bogdan Marius

Contacteaza agentul


Alte caracteristici

  • Acces auto: Acces auto,
  • Acces: Pietonal,
  • Acoperis: Lindab,
  • Bucatarie: Da, Deschisa,
  • Curte: Gradina,
  • Destinatie: Locuinta, Birou, Locuinta/Birou,
  • Dotari: Dressing, WC Serviciu,

 

  • Ferestre: Term. PVC,
  • Incalzire: Centrala Termica,
  • Izolatii termice: Exterior,
  • Materiale: Caramida Porotherm,
  • Mobilat: Nemobilat,
  • Plansee: Beton Armat,
  • Podele: Parchet, Gresie,

 

  • Stadiu Finisare: Finalizat,
  • Strazi: Asfaltate, Pietruite,
  • Structura: Caramida,
  • Teren imprejmuit: Teren imprejmuit,
  • Tip: Individuala,
  • Utilitati: Curent, Fosa septica, Gaz, PUT,
  • Vecinatati: Autobuz,


Pozitionare