Search for property

Vanzare Vila 13 Camere Romana Dacia Curte Individuala

ID oferta: 46
Actualizat la 12 Ianuarie 2020

Descriere oferta

Vilă EXLUSIVISTĂ 13 camere, Piata Romana Dacia - aspect INEDIT - OCAZIE UNICĂ de cumpărare

 

Vă prezentăm o vilă individuală de vânzare în zona - Bucuresti, reper Piața Romană, Bld. Dacia, având 13 camere, 2 dormitoare, suprafața totală construită de 516 mp, suprafața utilă 500 mp și suprafața de teren 300 mp. Vila are garaj + 2 locuri de parcare. Deschiderea terenului este de 30 ml. Imobilul are amprenta de 150 mp, curtea individuala libera 150 mp.

Vila are structură din cărămidă, este renovată total în 2015. Casa este compusă din 13 camere, având 5 bai, 1 bucătărie și 2 balcoane.

ID 46

Compartimentare:

Demisol: Cameră 1 - 10.30mp, cameră 2 - 8,85mp, hol 13,53mp, 2 spații debara (2,7 și 4mp), camera centralei 8,88mp, hol de 5.03mp, pivniță 23,86mp.  Total suprafață utilă 77,91mp.

Parter: Salon 41,84mp, Cabinet 1 - 10,43mp, cabinet 2 - 8,76mp, sală 4,71mp, hol 12,72mp, bucătărie 12,93mp, sas 1,23mp, coridor 2,28mp, WC serviciu 1,15mp, casa scării 10,87mp + terasă 7,70mp. Parterul totalizează circa 122mp.

Etaj: dormitor 15,31mp, 10,21mp, cameră 11,62mp, baie 11,60mp, debara 0,57mp, coridor 2,67mp, coridorul cu scară la pod 7,44mp, coridor acces 7,61mp, casa scării de la parter 6,68mp, logie 6,51mp și logie 8,60mp. Suprafață totală circa 88,72mp.

Mansardă (propunere plan de compartimentare): dormitor 23,23mp, baie 14,06mp, hol 5,74mp, dormitor 15,71mp, cameră de zi 35,89mp, bucătărie open space 17,91mp, birou 7,85mp și casa scării.

Dotari: Vila are o structură solidă din cărămidă. Are acoperiș Lindab, pereți văruiți cu lavabil, placați cu faianță, planșee de beton + aranjamente clasice din lemn, ferestre termopan. Bucătăria este mobilată, utilată complet. Camerele sunt parțial mobilate cu mobilă birou. Încălzirea se face pe bază de centrală termică proprie + calorifere. Podele: parchet, gresie, marmură, granit. La toate acestea se adaugă o curte individuală frumos amenajată.

Vila este pretabilă ca locuință, sediu de birou, spațiu comercial exclusivist.

Această VILĂ NU ESTE DOAR O CASĂ, CI UN SIMBOL AL LIBERTĂȚII ȘI PUTERII FINANCIARE! Însă este și o adevărată emblemă istorică. 

În această vilă celebrul Ion Voicu a învățat să cânte, alături de mai mulți muzicieni practicanți la vioară, pian, fiind ghidați de unul dintre cei mai iscusiți profesori de muzică (a cărei moștenire iată puteți să o achiziționați astăzi). Minunata vilă are o istorie îndelungată, adăpostind generații întregi și reflectând puternic istoria unor vremuri în care România însemna cu adevărat un PUNCT DE REPER pe harta culturală și istorică a Europei.  

 

Ai visat mereu să stai la curte însă fără a renunța la confortul orașului? Vrei să simți libertatea unui spațiu amenajat după bunul plac? Avem ceva INEDIT pentru tine. Te invităm în propriul regat din CENTRUL BUCUREȘTIULUI. Nu rata ocazia!

Vilă de 516mp, cu 13 camere. Un adevărat CASTEL în care copiii tăi se pot juca liniștiți și pot descoperi zilnic noi ascunzișuri și aventuri. Îți prezentăm un adevărat simbol al luxului și LIBERTĂȚII.

O vilă clasică, cu puternice accente arhitecturale din perioade de glorie (accent gotic - germanic), această locație exclusivistă reprezintă perfect principiul GO BIG, OR GO HOME! Iar pentru o familie ca a ta, care își respectă intimitatea, își valorifică spațiul și are anumite standarde de confort, această vilă este exact alegerea ideală. Vila a fost construită special de o echipă de arhitecți ce se ocupau cu realizarea catedralelor gotice din Germania. Așadar, la etaj există un salon de 55mp pe nivel dublu, care prezintă o acustică comparabilă cu cea din marile biserici europene. 

O vilă ce lasă impresia unei clădiri istorice, cu un aspect imperial și cu un interior ce te va lăsa mască, această casă este perfectă pentru o locuință exclusivistă în care fiecare eveniment organizat pentru prietenii tăi... va trezi adevărate amintiri dintr-o eră a petrecerilor regale de mult uitată.

Nu uita însă. Vila se pretează și unui spațiu de birouri - are 13 camere ce așteaptă să-ți găzduiască angajații și să le ofere un ambient de muncă rar întâlnit - o curte, un loc amenajat special pentru a savura cafeaua, și cele mai spațioase și frumoase birouri (vila poate fi personalizată în diverse stiluri).

Ea poate fi utilizată și ca spațiu comercial, pentru o afacere exclusivistă. Ambientul clasic și abordarea total diferită din punct de vedere arhitectural, îți va lăsa clienții mască. Pur și simplu această vilă creează un sentiment de apartenență la o anumită clasă socială, oricărui om care îi pășește pragul.

Așadar, vrei să trăiești "pe picior mare" în centrul Capitalei? Vrei să îți poziționezi afacerea la "masa celor mari"? Credem că această vilă se pliază nevoilor tale... ți se potrivește ca o mănușă. Tocmai de aceea, te invităm să o și descoperi. Nu vei regreta!

Contactează-ne pentru o vizionare!


Bogdan Marius

Bogdan Marius

Contacteaza agentul

Detalii oferta

Pret vanzare
€ 1,899,000
Localitate
Bucuresti
Zona
Romana
Numar Camere
13
Suprafata teren
300 m2
Front
30 ml / nr fronturi 2
Deschidere
30 ml
Numar Bucatarii
1
Locuri Parcare
4/Garaj exterior
Actualizat la
12 Ianuarie 2020
Vizualizari
895

Alte caracteristici

 • Acces auto: Acces auto,
 • Acces: Auto, Pietonal,
 • Acces internet: Fibra optica,
 • Acoperis: Lindab,
 • Bucatarie: Mobilata, Da, Utilata,
 • Curte: Gradina, Betonata, Pavata,
 • Destinatie: Locuinta, Birou, Locuinta/Birou,
 • Dotari: Scara interioara,
 • Ferestre: Term. PVC,
 • Incalzire: Centrala Termica,
 • Materiale: Caramida , Beton Armat, Lemn,
 • Mobilat: Partial,

 

 • Pereti: Lavabil, Faianta,
 • Plansee: Lemn, Beton,
 • Podele: Parchet, Gresie, Marmura, granit,
 • Stadiu Finisare: Finalizat,
 • Strazi: Asfaltate,
 • Structura: Caramida,
 • Teren imprejmuit: Teren imprejmuit,
 • Tip: Individuala,
 • Tip Curte: Individuala,
 • Utilitati: Curent, Apa, Canalizare, Gaz,
 • Vecinatati: Metrou, Zona comerciala, Banca, Cinema, Autobuz,


Pozitionare

Oferte similare