Search for property

Teren Intravilan 722 MP Berceni Postalionului Investitie Comision 0%

ID oferta: 840
Actualizat la 8 Mai 2021
Pret vanzare
€ 49,900
Pret/mp
€ 69
Localitate
Bucuresti
Zona
Berceni
Suprafata teren
722 m2
Front
16.24 ml / nr fronturi 1
Localizare
Intravilan
Deschidere
16.24 ml
Tip teren
Construibil
POT
60
CUT
2,5
Actualizat la
8 Mai 2021
Vizualizari
279


Descriere oferta

Teren ideal pentru investitie imobiliara, regim P+4+M, pretabil bloc, in Berceni, utilitati la strada

 

Teren Intravilan Construibil de vânzare în Bucuresti - reper Berceni Postalionului, având o suprafață de 722 mp și deschiderea de 16.24 ml,accesul la teren se printr-un drum de servitute de 4 ml,distanta aproximativa  este de 75 mp din Drumul Corbului pana la teren . Terenul este ideal pentru o investiție, având un preț foarte avantajos și promițând un randament bun.

Caracteristici teren: Regim de înălțime P+4+M, Avantajul maxim al acestui teren este poziționarea, fiind într-o zonă în curs de dezvoltare și foarte aproape de stradă.

În plus, ,valoarea terenului este sub pretul pietei la acest moment permițându-ți o afacere extraordinară dacă îl alegi pentru cumpărare.

 

 Dezvoltă proiectul imobiliar la care te gândeai sau construiește o hală de producție sau o afacere pe un teren aflat într-o zonă în plină dezvoltare!

 

Terenurile sunt la foarte mare căutare în București în ultimii ani, iar un astfel de teren reprezintă o adevărată oportunitate. Pentru un preț de doar 65 euro / mp, un teren cu utilități, în zonă foarte bună, e un chilipir. Mai ales fiindcă prețul se poate negocia, iar comisionul tău e 0%. 

Este pretabil pentru un mini proiect imobiliar, putând să realizezi un bloc cu 5 nivele (P+4+M). Iar randamentul va fi unul net superior. Însă poți folosi terenul și pentru a-ți realiza hala de producție de care ai nevoie pentru afacerea ta sau pentru a ridica clădiri în scop comercial pe teren.

Tu alegi planurile, noi îți oferim doar oportunitatea potrivită de a cumpăra terenul de care ai nevoie la un preț bun. Contactează-ne pentru mai multe detalii și pentru o vizionare!

Bogdan Marius

Bogdan Marius

Contacteaza agentul


Alte caracteristici

  • Acces Teren: Pietonal, Auto,
  • Acces Utilitati: Pe Teren,
  • Alte Caracteristici Teren: Oportunitate de investitie,

 

  • Strazi Teren: De pamant,
  • Teren Pretabil: Birouri, Bloc, Hala / Depozit,
  • Urbanism: PUZ, PUD,

 

  • Utilitati: Curent,
  • Vecinatati: Autobuz, Zona comerciala, Banca, Supermarket, Cinema,


Pozitionare