Search for property

Teren 734 MP Ideal Investitie Baneasa Sisesti Comision 0 %

ID oferta: 832
Actualizat la 17 Aprilie 2021
Pret vanzare
€ 224,900
Pret/mp
€ 306
Localitate
Bucuresti
Zona
Baneasa
Suprafata teren
734 m2
Front
28 ml / nr fronturi 1
Localizare
Intravilan
Deschidere
28 ml
Tip teren
Construibil
Actualizat la
17 Aprilie 2021
Vizualizari
188Descriere oferta

Teren 734mp in zona Baneasa, pretabil pentru investitie imobiliara, acces direct stradal, zona de nord, deschidere mare la strada

 

Teren Intravilan Construibil de vânzare în Bucuresti - zona de nord, reper Băneasa, având o suprafață de 734 mp și o deschidere stradală de 28 ml la. Caracteristicile terenului sunt următoarele: POT, CUT realizate pentru Regim de înălțime S+P+2+M, amprentă maximă permisivă pentru un bloc sau pentru duplex.

Terenul este într-o zonă bună, având acces direct la stradă, fiind pretabil pentru duplex, bloc, casă proprie sau pentru realizarea a două vile ca investiție imobiliară.

Drumul este asfaltat, iluminat stradal, având acces la toate utilitățile: canalizare, gaz, curent, apă, telefon și internet.

Prețul  terenului este negociabil .

 

ID intern: 387.

 

Terenul rămâne mereu un activ puternic în zona imobiliară. Profită de ocazie și investește și tu într-o parcelă de teren în zona de nord a capitalei!

 

Fie că ai în plan dezvoltarea unui proiect imobiliar pe termen scurt, fie ca dorești să devii proprietar și să te folosești de teren în scop propriu, această ofertă este una ce ți se potrivește.

Terenul prezentat spre vânzare are o mulțime de avantaje. Pe lângă faptul că este într-o zonă căutată, în zona de nord, Băneasca, terenul are și acces stradal și o deschidere foarte mare la stradă.

Noi putem deja vizualiza un proiect de succes pe acest teren, sub forma unui bloc privat cu 5 nivele (S+P+2+M), care ți-ar aduce un randament extrem de atractiv la această investiție. Însă tu poți folosi terenul și pentru o casă în regie proprie sau o vilă de tip duplex.

Contactează-ne pentru a viziona împreună terenul!

Bogdan Marius

Bogdan Marius

Contacteaza agentul


Alte caracteristici

  • Acces Teren: Pietonal, Auto,
  • Acces Utilitati: La distanta,

 

  • Alte Caracteristici Teren: Oportunitate de investitie, La Sosea/Bulevard, Iluminat stradal,
  • Strazi Teren: Asfaltate,

 

  • Teren Pretabil: Case / vile, Bloc,
  • Urbanism: Fara,
  • Utilitati: Curent, Apa, Canalizare, Gaz, Telefon, Internet,


Pozitionare