Search for property

Vila I 7 Camere I 342 MP I Pantelimon I Vedere Frontala Lac Lebada I Comision 0 %

ID oferta: 997
Actualizat la 28 Iunie 2022
Pret vanzare
€ 227,500
Localitate
Pantelimon
Numar Camere
7
Suprafata teren
350 m2
Front
13.5 ml / nr fronturi 1
Deschidere
13.5 ml
Numar Bucatarii
2
Locuri Parcare
6/Garaj exterior
Actualizat la
28 Iunie 2022
Vizualizari
1585

Descriere oferta

Mută-te chiar acum în casa visurilor tale! Ce zici de o vilă modernă cu vedere frontală către lacul Lebăda?

Îți dorești să îți cumperi o casă în care să poți simți pe deplin tot ceea ce înseamnă confort, spațiu și o organizare cât mai eficientă? Ai nimerit exact unde trebuia, pentru că avem o ofertă de neratat pentru tine. Haideți să aflăm împreună despre ce este vorba!

Începem prin a vă spune că vă propunem spre vânzare această vilă individuală în orașul Pantelimon - Județul Ilfov, cu regim de înălțime S+P+E+M. Printre principalele puncte forte legate de poziționare se numără vederea frontală spre Lac Lebada și biserica Sf. Pantelimon, locuința având deschidere stradală cu trafic auto și pietonal. De asemenea, menționăm încă de la început că suprafata construita este de 375 mp, suprafața utila totala a acestei proprietati este de 342 mp,din care suprafața utilă a vilei este de 192 mp. Pe de altă parte, suprafața totală a terenului este de 350 mp, din care 151 mp sunt în proprietate, fiind trecuți în acte doar terenul de sub imobil și un drum de acces conform descrierii limitelor de proprietate și a punctelor de ridicare din cadastru, iar restul terenului aparține primăriei Pantelimon.În plus, proprietatea are autorizație de construcție, urbanism, recepția lucrării, cadastru, releveu, intabulare, istoric acte pe teren.   

Acestea fiind spuse, mai adăugăm faptul că vila este compusă din 7 camere. Concret, există 5 dormitoare, 2 living-uri, 6 balcoane deschise, 1 terasă deschisă spațioasă de 22.50 mp,3 grupuri sanitare (2 bai + 1 WC serviciu), 2 bucătării (o bucătărie spațioasă și închisă la parter și o bucătărie deschisă la mansardă, care este independentă de sistemul de încălzire comun, fiind transformată într-un apartament independent de 3 camere. Totodată, proprietatea are subsol înalt cu acces direct la un garaj acoperit închis de 21.00 mp ce oferă ca spațiu 2 locuri de parcare (2 locuri parcare în curte + 2 locuri parcare în fața vilei) și acces către o pivniță spațioasă de 21 mp  + o căsuță de 9 mp folosită ca spațiu de depozitare.Totodată, deschiderea imobilului este de 13.53 mp și are o amprentă la sol de 133.41 mp, curte libera 217 mp.

Trecând la partea de dotări și facilități, această vilă este de-a dreptul nouă, modernă, fiind realizată din materiale foarte rezistente, sigure și durabile. Astfel, clădirea în sine are o structură realizată pe grinzi de beton armat, este construită în 2002 și finalizată în anul 2004, construcție din cărămidă, acoperișul este din tablă de tip Lindab mat și texturat premium, fiind origine din Italia. De asemenea, acoperișul a fost schimbat recent, în 2019, și este în garanție până în anul 2033. În plus, mansarda este renovată recent, adică în anul 2019.  La partea de dotări, putem spune că această locuință chiar excelează, pentru că are acoperiș de tip Lindab, calorifere, ferestre de tip PVC, lemn,Velux. De asemenea, încălzirea în casă se face prin intermediul a două centrale termice (Viessmann la mansardă și la subsol Lamborghini, care deține și un rezervor de 300 litri cu pompe Grundfos). În același timp, țevile de apă caldă au inserție de aluminiu, din care rezultă o pierdere calorică mai mică ca și tranzit. Pe partea de securitate, ușa din exterior este din metal, iar ușile din interior (mansarda MDF și restul imobilului sunt uși din lemn). Mai mult decât atât, unul din cele mai importante aspecte pe care merită să le menționăm și să le avem în vedere ca un avantaj primordial este faptul că vila vine spre vânzare complet mobilată și utilată. Astfel, pereții sunt proaspăt zugrăviți cu var lavabil, există faianță, podele, parchet laminat, gresie, șemineu funcțional. De asemenea, aici veți beneficia de toate utilitățile de bază, cu mențiunea că instalația electrică este impecabilă și este din cupru, având curent trifazic 380V.

Descriere compartimentare: Așa cum am menționat și anterior, vila are o suprafață totală de 342 mp, din care suprafața utilă efectivă este de 192 mp. În plus, suprafața totală a terenului este de 350 mp.Prin urmare, la parter, suprafața totală este de 83.68 mp, din care suprafața utilă este de 61.18 mp. Astfel, intrarea se face prin vestibul + casa scării, a căror suprafață este de 17.89 mp, iar de aici vom ajunge în camera de zi care are suprafața de 21.83 mp, fiind o încăpere foarte spațioasă, în care vă puteți petrece întreaga zi, desfășurând activități diverse. De asemenea, tot la parter mai avem și o bucătărie spațioasă, cu suprafața de 19.84 mp, precum și o baie cu WC de 1.62 mp. Nu în ultimul rând, la parter vă veți mai putea bucura și de o terasă foarte mare, care are suprafața de 22.50 mp, fiind ideală pentru a o amenaja frumos pentru serile târzii de vară.

Mergând mai sus, la etajul 1, veți găsi un spațiu foarte generos, ce aduce la un loc mai multe camere, pe care vi le vom descrie în cele ce urmează. Prin urmare, la etajul 1 suprafața totală este de 74.18 mp, din care suprafața utilă este de 57.50 mp. Astfel, aici vom găsi trei camere care funcționează pe post de dormitoare, fiecare având, în mod crescător, 8.50 mp, 10.73 mp, respectiv, 13.45 mp. După cum puteți observa, suprafața lor crește, tocmai pentru a putea fi destinată în funcție de nevoile dumneavoastră. Tot la etajul 1 veți găsi și o baie, cu suprafața de 7.06 mp, precum și un hol + casa scării ce au împreună 17.76 mp. Nu în ultimul rând, la etajul 1, fiecare cameră are balconul său. Astfel, la etajul 1 vom avea trei balcoane fiecare având, crescător, 3.72 mp, 5.52 mp, respectiv, 7.44 mp.

Continuăm periplul nostru în această vilă de excepție și ajungem la mansardă, unde vom găsi o suprafață totală de 91.36 mp, din care 73.21 reprezintă suprafața utilă. Astfel, aici vom putea vedea un living foarte mare și încăpător de 31.12 mp, două dormitoare, fiecare având suprafața de 16.86 mp si o bucatarie deschisa de 7.23 mp. De asemenea, la mansardă mai există și o baie de 6.10 mp, precum și scara, cu suprafața de 4.35 mp. În plus, la mansardă vom găsi și trei balcoane, fiecare având suprafețe diferite, pe care le vom aduce în atenția dumneavoastră, menționându-le în mod crescător suprafețele. Astfel, două dintre acestea au suprafața de 5.89 mp, iar cel de-al treilea este mai mare și are 6.37 mp.

În cele din urmă, avem și un subsol, compus dintr-un garaj și o pivniță, primul având suprafața de 21.00 mp, iar pivnița 62.97 mp. Practic, aveți locul de parcare asigurat, plus un spațiu de depozitare a alimentelor și altor lucruri suficient de spațios.

Destinație imobil: Vila prin poziționare și mărime se pretează ca locuință și poate fi destinată unei familii numeroase sau chiar să aibă dublă utilizare (locuință + birou). În același timp, este foarte potrivită și pentru sediu de birouri, clinică privată, atelier și showroom sau alte activități de tip comercial. În acest sens, imobilul necesită mici îmbunătățiri.

Caracteristici zonă: În această zonă veți avea la îndemână tot ceea ce aveți nevoie din toate punctele de vedere, precum: stația de metrou Pantelimon (2 km), magazine, supermarketuri și hypermarketuri - Cora Pantelimon (2.5 km), Mega Image Shop & GO (20 m), Selgros (1.5 km), magazine alimentare (50 m), biserica Sf. Pantelimon (50 m), Supermarket Lidl și Mega Image (500 m), gradiniță (500 m), școală gimnazială modernă cu sală de sport (800 m), iar pentru activități de recreere și relaxare aveți aproape pădurea Pantelimon (800 m), lacul Lebăda (250 m), complexul Lebăda (250 m).

 

    Oricine și-ar dori să locuiască în această casă măcar o zi. Fii tu cel care alege să locuiască o viață, optând pentru acest loc de basm, ce-i drept, adus în varianta modernă!

    Oferta propusă este cu reprezentare exclusivă și comision 0%.

 

 

Move into your dream home right now! How about a modern villa facing the Lebăda Lake?

Do you want to buy a house where you can fully experience comfort, space and the most efficient organization possible? You’re in the right place, as we have an offer you simply shouldn’t miss! Let’s find out what it’s about!

We would like to propose for sale this detached villa located in the town of Pantelimon, Ilfov County, and composed of basement + ground floor + one floor + attic. Its main position-related strengths include the that it faces the Lebăda Lake and the Sf. Pantelimon (St. Pantaleon) Church. The house has frontage to a street with vehicle and pedestrian traffic. Furthermore, let us start by mentioning that the built area is 375 m2. This property has a total net area of 342 m2, of which the villa itself has a net area of 192 m2. Moreover, the total land area is 350 m2, of which 151 m2 under ownership, as only the land beneath the property and an access road (according to the description of the property lines and survey points in the cadaster) are recorded in the property deeds, while the remaining land belongs to the Pantelimon Town Hall. The property comes with a building permit, a town planning certificate, final acceptance, cadaster, survey, real estate registration and the chain of title for the land.

The villa comprises seven rooms. More specifically, it has five bedrooms, two living rooms, six open balconies, one spacious open terrace (22.50 m2), three restrooms (two full bathrooms and one half bath), two kitchens (a spacious closed kitchen on the ground floor and an open kitchen in the attic; the attic is independent of the common heating system, as it has been converted into an independent three-room apartment). Furthermore, the property has a high-ceiling basement with direct access to a covered closed garage (21.00 m2) that provides two parking spaces (two parking spaces in the yard and two more in front of the villa) and access to a roomy cellar (21.00 m2) and a small shed (9.00 m2) used for storage. Moreover, the property has a 13.53 m2 frontage, a 133.41 m2 footprint, and 217 m2 of clear yard.

As for equipment and facilities, this villa is downright new and modern and was built of very sturdy, safe and durable materials. Thus, the building itself has a structure composed of reinforced concrete beams and bricks. Its construction started in 2002 and was completed in 2004. The roof is made of premium matte and textured Lindab-type sheet metal from Italy. Furthermore, the roof was recently replaced (2019) and is under warranty until 2033. In addition, the attic was recently renovated (2019). This residence is excellent in terms of  equipment, as it has a Lindab-type roof, radiators, PVC and wooden window frames, and Velux skylights. Furthermore, heating is provided by two autonomous heating systems (Viessman in the attic and Lamborghini in the basement; the basement also includes a 300-liter tank with Grundfos pumps). The hot water pipes have aluminum inserts, ensuring less heat loss. In terms of security, the front door is made of metal, while the interior doors are wooden (except for the attic doors, which are made of MDF). What’s more, one of the most important aspects worth mentioning and considering as an essential perk is the fact that the villa is sold fully furnished and equipped. Thus, the walls are freshly whitewashed, and the building comes with wall and floor tiles, flooring, laminate flooring and a functional fireplace. In addition to that, it has all basic utilities. Note that the electrical installation is impeccable and made of copper, providing three-phase 380V power.

Partitioning: As previously specified, the villa has a total area of 342 m2, of which an actual net area of 192 m2. Moreover, the total land area is 350 m2. Thus, the total area of the ground floor is 83.68 m2, of which the net area is 61.18 m2. The property is accessed through the wind fang and stairwell (whose combined area is 17.89 m2), which lead you into a living room with an area of 21.83 m2. This living room is very spacious, so you can spend the entire day here doing various activities. The ground floor also includes a roomy kitchen with an area of 19.84 m2, as well as a 1.62 m2 half bath. Last but not least, the ground floor also has a very big terrace (22.50 m2), which can be wonderfully fitted out for late summer evenings.

When you go upstairs, to the first floor, you find a very generous space bringing together several rooms. Thus, the first floor has a total area of 74.18 m2, of which a net area of 57.70 m2. It has three rooms that are used as bedrooms (their respective areas, in ascending order, are 8.50 m2, 10.73 m2 and 13.45 m2). As you can see, they have varied sizes precisely so that they can be used according to your needs. The first floor also includes a bathroom with an area of 7.06 m2, as well as a hallway and a stairwell (combined area of 17.76 m2). Last but not least, all rooms on the first floor have their own balconies. So, there are three balconies of different sizes, i.e., 3.72 m2, 5.52 m2 and 7.44 m2, respectively.

As we continue our journey through this exceptional villa, we reach the attic. It has a total area of 91.36 m2, 73.21 m2of which is the net area. The attic is composed of a very big living room (31.12 m2), two bedrooms (16.86 m2 each) and an open kitchen (7.23 m2). Furthermore, it has a 6.10 m2 bathroom and a staircase with an area of 4.35 m2. It also has three balconies of different sizes (presented here in ascending order)—two of the balconies have 5.89 m2 each, while the third one is larger, at 6.37 m2.

Lastly, the property has a basement composed of a garage and a cellar. The garage has an area of 21.00 m2, while the cellar has 62.97 m2. Basically, you’re guaranteed to have a parking space, in addition to a roomy enough storage facility that’s ideal for food and other items.

Property usage: Thanks to its position and size, the villa is perfect for residential use. It can be home to a large family and can even have a dual usage (residence & office). At the same time, it’s very suitable for office space, a private clinic, a workshop, a showroom or other businesses. To this end, the property requires small improvements.

Characteristics of the area: This area provides you with everything you could possibly need, such as the Pantelimon subway station (2 km), stores, supermarkets and hypermarkets—Pantelimon (2.5 km), Mega Image Shop & GO (20 m), Selgros (1.5 km)—convenience stores (50 m), the Sf. Pantelimon (St. Pantaleon) Church (50 m), Lidl and Mega Image (500 m) supermarkets, a kindergarten (500 m), a modern middle school with a gym (800 m), and the Pantelimon Forest (800 m), Lebăda Lake (250 m) and Lebăda Complex (250 m) are nearby for leisure activities.

 

Anyone would like to live in this house for at least a day. Be the one to live a life here by choosing this fairy tale location brought up to modern standards!

The proposed offer entails exclusive representation and 0% commission.

Bogdan Marius

Bogdan Marius

Contacteaza agentul


Alte caracteristici

 • Acces auto: Acces auto,
 • Acces: Pietonal,
 • Acces internet: Cablu,
 • Acoperis: Lindab,
 • Bucatarie: Da,
 • Curte: Betonata, Gradina, Pavata,
 • Destinatie: Locuinta/Birou, Locuinta, Spatiu Comercial ,

 

 • Dotari: Interfon, Semineu, Aer Conditionat, Aragaz, Frigider, TV, Dressing, WC Serviciu,
 • Ferestre: Term. PVC, Lemn,
 • Incalzire: Centrala Termica,
 • Materiale: Caramida , Beton Armat,
 • Mobilat: Complet,
 • Pereti: Faianta, Lavabil,
 • Plansee: Beton Armat,

 

 • Podele: Parchet, Gresie,
 • Stadiu Finisare: Finalizat,
 • Strazi: Asfaltate,
 • Structura: Beton,
 • Teren imprejmuit: Teren imprejmuit,
 • Tip: Individuala,
 • Utilitati: Apa, Curent trifazic, Curent, Gaz, Canalizare, Telefon,


Pozitionare