Search for property

Vila I 6 Camere I 252 MP I Teren 560 I 200 m Lac I Berceni Comision 0 %

Oferta a fost vanduta/inchiriata

ID oferta: 1044
Actualizat la 14 Septembrie 2022
Pret vanzare
€ 160,000
Localitate
Berceni
Numar Camere
6
Suprafata teren
560 m2
Front
40 ml / nr fronturi 2
Deschidere
40 ml
Numar Bucatarii
1
Locuri Parcare
2/Posibilitate in strada
Actualizat la
14 Septembrie 2022
Vizualizari
2099




Descriere oferta

Vilă de vânzare cu 6 camere, 3 balcoane, terase și curte spațioasă, situată în comuna Berceni

Vă propunem spre vânzare această vilă individuală cu șase camere,regim de inaltime P+E, situată în comuna Berceni, la o distanță de doar 200 de metri de Lacul Vadul lui Moș. Casa are o orientare cardinală Est-Vest, deschiderea terenului este de 40 ml, iar imobilul are amprenta de 113 mp, precum și o curte individuală liberă de 447 de mp. Ceea ce sigur vă va încânta cel mai mult este faptul că această vilă are un număr generos de camere, suprafață totală desfășurată de 235 de mp, iar suprafața utilă totală este de 252 mp, din care suprafața utilă a vilei este de 182 mp. Nu în ultimul rând, suprafața terenului este de 560 mp, având posibilitate de acces la două străzi, ceea ce reprezintă, din nou, un plus pentru viitorul proprietar.

De asemenea, facem mențiunea că această casă a fost construită acum 12 ani, în anul 2010, după norme și standarde cât mai moderne.

Trecând spre partea care vă interesează cel mai mult, dotări și utilități, aici discuția este puțin mai complexă, întrucât această vilă vă pune la dispoziție o multitudine de beneficii și avantaje. În primul rând, la partea de fundație, casa are structură din beton, construcție din caramidă porotherm, beton armat, acoperiș Lindab, ușă metalică la exterior, uși celulare la interior, ferestrele casei sunt din termopan PVC, încălzirea interioară se face prin centrală termică Ariston, iar casa este izolată cu polistiren expandat de 10 cm, planșee. Acestea ar fi funcționalitățile din punct de vedere tehnic.

De cealaltă parte, dotările în interiorul casei sunt și ele într-un număr cât se poate de mare, astfel, vă veți bucura de un cuptor și o plită  marca Gorenje, hotă Electrolux, 2 mașini de spălat (Samsung, respectiv Daewoo), 2 televizioare (Samsung, respectiv Philips), 2 căzi cu jacuzzi, cabină de duș Kroner, instalații sanitare marca Cersanit, balustrade pentru scară interioară din inox, cu inserții de lemn, masă de bucătărie din gama Casa Rusu, cu scaune din imitație de piele, faianță și gresie pentru bucătărie, respectiv pentru băi, din import, parchet de cea mai bună calitate. Desigur, acestor dotări li se adaugă și utilitățile de bază: apă, gaz, fosă septică, curent trifazic, telefon, PUT, Internet.

De asemenea, ajunși în acest punct, vă aducem la cunoștință faptul că imobilul dispune și de două locuri de parcare ce se află chiar în fața vilei.

Descriere compartimentare: Așa cum v-am prezentat încă de la începutul acestui articol, această locuință este chiar generoasă la capitolul spațiu, așa că, nu trebuie să vă faceți griji din acest punct de vedere. Astfel, intrarea în locuință se face, evident, prin zona de parter, acolo unde veți găsi mai multe încăperi, printre care: un living spațios și luminos, cu suprafața de 27.16 mp, care prevede o zonă de dinning separată, aceasta având 13.31 mp. Ulterior, alăturat veți găsi bucătăria, care are 14.42 mp, locul în care vă veți petrece o bună parte a timpului gătind delicii pentru cei dragi. După aceea, avansând în periplul nostru interior, vom vedea că aici se va mai găsi chiar și o încăpere folosită ca birou de lucru, de 11.26 mp, un hol foarte mare, pe care vi-l puteți amenja după bunul plac, de 12.69 mp. În cele din urmă, aici mai aveți și o debara de 4.65, precum și un grup sanitar de 3.37 mp. Până în această etapă, parterul însumează 88.15 mp, reprezentând suprafața utilă, la care se mai adaugă casa scării, cu 2.62 mp, terasa de acces, cu 10.56 mp, dar și teresa pentru relaxare, cu suprafața de 31.82 mp. Cele două terase vor fi locul dumneavoastră preferat, cel în care aroma cafelei de dimineață se va simți mereu altfel, dar la fel de bună. Așadar, vorbim, în final, de 133.15 mp doar la parter. Rămâneți aproape, pentru că urmează să urcăm la mansardă!

Prin urmare, urcând la următorul nivel, aici vom stărui puțin mai mult, tocmai pentru că avem mai multe aspecte să vă prezentăm. Întâi de toate, intrarea se face printr-un hol de 9.82 mp, iar din acest punct vom porni pentru a vedea și celelalte camere de la mansardă, mai exact trei dormitoare spațioase și confortabile. Astfel, dormitorul matrimonial are 25.46 mp, cu baie proprie (7.79 mp), precum și un dressing de 6.06 mp. Celelalte două dormitoare pot fi amenajate pentru copii sau pentru eventuali oaspeți, fiecare având 19.52, respectiv 14.30 mp. De asemenea, tot aici veți găsi o altă baie, de 7.16 mp, dar și o debara de 4.57 mp. Până în acest punct,etajul are o suprafață utilă de 94.68 mp. Totuși, nu trebuie să uităm de cele trei balcoane, dar și de casa scării (4.68 mp). Cele trei balcoane vă vor oferi peisaje superbe către zonă, iar fiecare dintre ele au: 12.62 mp, 5.41 mp, respectiv 1.63 mp.

Bineînțeles, nu vom trece mai departe cu descrierea vilei până nu vă spunem aici veți avea inclusiv magazie, beci, dar și un foișor cu grătar. Ce să vă doriți mai mult?

Destinație imobil: Această locuință este ideală pentru o familie care își dorește să se bucure de cât mai mult spațiu, mutându-se aici. Desigur, ea poate fi perfectă chiar și pentru un cuplu ce se află la început de drum și caută să cumpere o casă în care să se bucure de tot spațiul de care simt că au nevoie. Așadar, fie că sunteți deja parte dintr-o familie cu 2-3 copii, fie intenționați să vă extindeți din acest punct de vedere, această locuință este o idee excelentă pentru dumneavoastră. Apropierea de București, asociată cu liniștea din localitate reprezintă idealul pentru o viață fericită.

Caracteristici zonă: Vila se află într-o zonă foarte liniștită, ușor retrasă, dar veți avea acces facil la unele din cele mai importante locații de care aveți nevoie zilnic. Astfel, aveți la doar 100 de metri de Lacul Vadul lui Moș, la 600 de metri de Grădinița Elite, la 800 de metri de Centrul de SPA Sabri Residence, 700 de metri de spălătorie și vulcanizare – La Gogoașa, 2 km de Salonul de Evenimente Casa Albă, aproximativ 3 km până la benzinăria La Peco și 1.9 km până la service-ul auto GTA Garage.

Dacă v-am convins, nu ezitați să ne contactați pentru o vizualizare mai detaliată a acestei vile.

Oferta propusă este cu reprezentare exclusivă și comision 0%.

 

Villa for sale in Berceni with 6 rooms, 3 balconies, terraces, and a spacious yard.

This six-room, P+E-height villa is located in the Berceni commune, just 200 meters from Lake Vadul lui Moş and is available for sale. The house has an east-west orientation, a 40-meter-wide land opening, a footprint of 113 m2, and a free individual yard of 447 m2. This villa features a generous number of rooms, a total developed area of 235 m2, a total usable area of 252 m2, and a usable area of 182 m2 for the villa itself. Last but not least, the land is 560 m2 in size and has access to two streets, which is another advantage for the future owner.

Additionally, we note that this home was constructed in 2010, according to the most current norms and standards, twelve years ago.

As we move on to the section that most piques your interest, the villa's amenities and services, the discussion becomes a bit more complex, as it offers a variety of benefits and advantages. The house's foundation consists of a concrete structure, porotherm brick construction, reinforced concrete, Lindab roof, metal door on the exterior, cellular doors on the interior, PVC double-glazed windows, Ariston central heating, and expanded polystyrene floor insulation. These are the technical specifications.

On the other hand, the amenities inside the house are as numerous as possible, so you will enjoy a Gorenje oven, Electrolux hood, 2 Samsung and Daewoo washing machines, 2 Samsung and Philips televisions, 2 bathtubs with jacuzzi, Kroner shower, Cersanit sanitary ware, stainless steel interior stair railings with wooden inserts, kitchen table from the Casa Rusu range, with imitation leather chairs, faience and ceramic wainscoting. Added to these assets are the essential utilities: water, gas, septic tank, three-phase electricity, telephone, PUT, and Internet.

Additionally, we inform you at this time that there are two parking spaces directly in front of the villa.

Partitioning: As we have shown you since the beginning of this article, the house has a lot of space, so you should not be concerned about this. Thus, the entrance to the house is obviously on the ground floor, where there are several rooms, including a large and bright living room with a surface area of 27.16 m2 and a separate dining area with a surface area of 13.31 m2. You will spend a considerable amount of time in the kitchen, which is 14.42 m2 in size, preparing delicacies for your loved ones. Then, as we continue on our inner journey, we will discover that there is an 11.26 m2 office and a 12.69 m2 hall that can be arranged as desired. In addition, there is a storage space of 4.65 m2 and a bathroom of 3.37 m2. Up to this point, the ground floor has a total usable area of 88.15 m2, to which are added the staircase, measuring 2.62 m2, the access terrace, measuring 10.56 m2, and the relaxation terrace, measuring 31.82 m2. Your favorite spot will be one of the two terraces, where the aroma of morning coffee will always smell different, but just as good. Therefore, we are only talking about 133.15 m2 on the ground floor. We are about to ascend to the attic, so keep close!

As a result, as we ascend to the next level, we will emphasize a little more precisely because we have more aspects to present. First, the entrance is through a 9.82 m2 hallway, from which we can see the other rooms in the attic, namely three spacious and comfortable bedrooms. Thus, the master bedroom has 25.46 m2, a private bathroom (7.79 m2), and a dressing room measuring 6.06 m2. The remaining two bedrooms can be configured for children or potential guests, measuring 19.52 and 14.30 m2 each. In addition, there is an additional bathroom of 7.16 m2 and a wardrobe of 4.57 m2. Currently, the floor has a usable area of 94.68 m2. However, we cannot overlook the three balconies or the staircase (4.68 m2). Each of the three balconies offers stunning views of the surrounding area and measures 12.62 m2, 5.41 m2, and 1.63 m2.

Obviously, we cannot continue describing the villa until we tell you that you will also have storage, a cellar, and a barbecue gazebo. What else could you ask for?

Property usage: This home is ideal for a family that desires as much space as possible when purchasing a residence. Certainly, it can be ideal for a young couple seeking to purchase a home with all the space they believe they require. Whether you already have a family with two to three children or intend to grow one, this home is an excellent choice for you. The proximity to Bucharest, coupled with the serenity of the area, is ideal for a happy existence.

Characteristics of the area: The villa is situated in a very quiet, slightly secluded area, but you will have easy access to some of the most essential daily destinations. Consequently, you are only 100 meters from Vadul lui Moș Lake, 600 meters from Elite Kindergarten, 800 meters from Sabri Residence SPA Center, 700 meters from laundry and vulcanization - La Gogoașa, 2 kilometers from the Event Hall White House, approximately 3 kilometers to La Peco gas station, and 1.9 kilometers to GTA Garage car service.

If you have been persuaded, please do not hesitate to contact us for a more in-depth look at this villa.

The proposed offer comes with 0% commission and exclusive representation.

Bogdan Marius

Bogdan Marius

Contacteaza agentul


Alte caracteristici

  • Acces auto: Acces auto,
  • Acces internet: Cablu,
  • Acoperis: Lindab,
  • Bucatarie: Inchisa, Mobilata, Utilata, Da,
  • Curte: Foisor, Gratar, Gradina, Pavata, Betonata,
  • Destinatie: Locuinta,
  • Dotari: Masina rufe, Aragaz, Scara interioara, Aer Conditionat, Jacuzzi, TV, Dressing, WC Serviciu, Hota, Boxa,

 

  • Ferestre: Term. PVC,
  • Incalzire: Centrala Termica,
  • Materiale: Caramida Porotherm,
  • Pereti: Faianta, Lavabil,
  • Plansee: Beton Armat,
  • Podele: Gresie, Parchet,
  • Stadiu Finisare: Finalizat,

 

  • Strazi: Pietruite, Asfaltate,
  • Structura: Beton,
  • Teren imprejmuit: Teren imprejmuit,
  • Tip: Individuala,
  • Tip Curte: Individuala,
  • Utilitati: Fosa septica, Curent trifazic, Curent, Gaz, Telefon, Internet, PUT,


Pozitionare