Search for property

*****Ultimele Case I Vile 5 Camere 174 MP Chiajna Rezervelor Comision 0 %

ID oferta: 933
Actualizat la 3 August 2021
Pret vanzare
€ 143,000
Localitate
Chiajna
Numar Camere
5
Suprafata teren
116 m2
Front
7 ml / nr fronturi 1
Deschidere
7 ml
Numar Bucatarii
1
Locuri Parcare
2/Garaj exterior
Actualizat la
3 August 2021
Vizualizari
97



Descriere oferta

Cauți să îți cumperi o locuință în apropiere de București? Cumpără acum o vila de excepție, într-unul dintre cele mai noi proiecte rezidențiale din Chiajna!

Dacă intenționezi să îți cumperi o locuință, însă așteptările tale sunt mari și parcă nimic din ceea ce ai văzut sau vizitat până acum nu pare să îți încânte privirea, a venit momentul să îți prezentăm poate chiar casa visurilor tale. Aceste afirmații nu sunt gratuite, căci astăzi ne-am propus să vă expunem toate motivele pentru care ar trebui să luați în considerare oferta noastră unică.

Acestea fiind spuse, vă propunem spre vânzare această vilă în zona Chiajna, reper - Rezervelor. Imobilul este unul generos ca spațiu, dar mai ales ca modalitate de compartimentare, având 5 camere, 2 dormitoare, 1 birou, un spațiu multifuncțional de 41.8 mp, 3 grupuri sanitare, practic, câte un grup sanitar pe fiecare nivel, iar acestora li se adaugă și o terasă deschisă de 11 mp. Cu alte cuvinte, suprafața totala construita a vilei este de 174 mp, din care suprafața utilă totală este de 155 mp.În ceea ce privește suprafața de teren, aceasta este de de 116 mp, având o curte individuală în parte din spate de  28 mp. Deschiderea terenului pentru vila propusă spre vânzare de către ARES Franciză Imobiliară este de 7 ml. Imobilul are o amprentă la sol de 48 mp, curtea individuală liberă de 28 mp + 2 locuri de parcare și alee de acces de 40 mp.

Vila este amplasată într-un ansamblu de vile înșiruite, un proiect imobiliar aparte, cu un regim P+E+M, fiecare vilă compartimentată într-un mod generos. Atunci când măiestria se combină  cu dorința de a oferi calitate și confort, rezultatul nu poate fi decât unul incredibil. Asta este ceea ce caracterizează în principal acest ansamblu rezidențial. Iar faptul ca agenția noastră beneficiază în ceea ce privește vânzarea vilelor alocate acestui proiect, demonstrează încă o dată serviciile de excepție pe care vi le punem la dispoziție tuturor celor care sunteți dispuși să vă cumpărați o locuință nou-nouță, situată într-o zonă foarte bună. Astfel, vila are structură din beton armat, este construită în anul 2020, din cărămidă 30 cm Porotherm la exterior și caramida 15 cm Porotherm la interior. Pentru noi, confortul viitorilor proprietari este o prioritate. De aceea, vila pe care o propunem spre vânzare considerăm că este o oportunitate. Construită din materiale de calitate, compartimentată generos și oferind un mediu aparte de dezvoltare, aceasta este casa visurilor oricărui bucureștean.

Și dacă credeați că asta este tot, vă spunem că încă mai avem multe să vă prezentăm. Această vilă este dotată cu toate cele necesare atât la exterior, cât și la interior. Prin urmare, în ceea ce privește exteriorul acestui imobil, vorbim despre o serie de dotări rezistente și de foarte bună calitate, precum: acoperiș tabla fălțuită marca Lindab, tâmplărie geam tripan PVC Komerling 76, ferestre la mansardă marca Velux, vată minerală Rockwool sau Isover în mansardă, fibrocement pentru fațadă ventilată Equitone, vopsea decorativă Ceresit, pavaje exterioare dale tip Semmelrock, ușă exterior metalică, marca Maco. Pe de altă parte, în ceea ce privește dotările interioare, avem în vedere ușile pentru interior marca Pinum, pardoseli parchet stratificat parter+etaj+mansardă, centrală termică prin condensare marca Immergas, obiecte sanitare marca Ideal Standard, baterii marca Ideal Standard, aparataj electric marca Chours, bazine WC încastrate marca Ideal Standard, clapetă acționare marca Ideal Standard, iar băile sunt placate cu travertin,scarile sunt placate cu lastre de piatra naturala. De asemenea, imobilul dispune și toate utilitățile de bază: apă, canalizare, gaz, curent electric, Internet.

Descriere compartimentare: Vila are o suprafață totală de 174 mp, din care suprafața utilă este de 154.8 de mp. Prin urmare, compartimentarea acestei vile este realizată foarte atent, tocmai pentru a putea răspunde nevoilor pe care viitorul proprietar le va avea. Astfel, indiferent dacă imobilul va fi folosit ca spațiu de locuit sau ca spațiu pentru birouri, compartimentarea acestuia va servi cu succes bunei desfășurări zi de zi. Așadar, intrarea în imobil se face în zona parterului, unde avem o terasă ce are suprafața de 11.0 mp, iar de aici vom intra, practic, în imobil, unde ne așteaptă o camera de zi cu cea mai mare suprafață, de 20.9 mp, locul în care vă veți petrece majoritatea timpului, mai ales pentru că aici aveți spațiu de desfășurare ce vă permite să vă faceți în voie toate activitățile zilnice. Ulterior, tot la parter, vom găsi un loc de luat masa, ce are suprafața de 4.4 mp, putând fi considerat un spațiu aferent bucătăriei, care oricum are suprafața aproape dublă, și vorbim aici de o bucătărie de 6.9 mp, aceasta aflându-se tot la parter. De asemenea, așa cum s-a menționat anterior, fiecare nivel are câte un grup sanitar, astfel că și aici avem o baie cu suprafața de 2.7 mp ce dispune de toate dotările necesare. În final, la parter avem și un hol de 2.2 mp, care poate servi ca spațiu de depozitare și casa scării, care are suprafața de 2.2, putând fi folosită similar. Mergem mai departe, la etajul 1, unde vom găsi două dormitoare ce au suprafața de 15.2 mp, respectiv 11.8 mp, fiind suficient de spațioase pentru a vă putea bucura de lărgime, dar și pentru a le putea amenaja așa cum vă place și cum aveți nevoie. Tot la etajul 1 găsim și un spațiu pentru birou de 11.0 mp, locul în care veți avea liniștea și confortul necesar pentru a vă putea concentra în vederea soluționării sarcinilor profesionale. De asemenea, etajul 1 are și un grup sanitar, cu suprafața de 5.9 mp, care este dotat cu toate utilitățile necesare. Totodată, și etajul 1 are un hol cu suprafața de 2.9 mp, ideal pentru a-l amenaja cu gust în vederea depozitării unor obiecte uzuale, necesare în casă, acestuia i se adaugă casa scării, care are suprafața de 5.1 mp. În cele din urmă, ajungem la mansardă, acolo unde ne așteaptă un spațiu multifuncțional, de 41.8 mp, pe care îl puteți utiliza așa cum aveți nevoie, lăsându-vă creativitatea să iasă la iveală. Dacă vorbim despre birouri, acest spațiu este ideal pentru a vă putea exercita activitățile de zi cu zi la serviciu, dar dacă veți locui propriu-zis aici, puteți să vă gândiți la orice atunci când vă plănuiți care va fi destinați acestei încăperi generoase. Bineînțeles, și la mansardă avem o baie, care are suprafață de 5.8 mp, dar și casa scării, cu suprafața de 5.0 mp.

Destinație imobil: Această vilă este ideală pentru o familie numeroasă, întrucât spațiul de desfășurare permite tuturor membrilor o bună coordonare a tuturor activităților zilnice. Cei mici vor avea parte de o curte generoasă, permițându-le să se joace într-un mediu cât mai prielnic dezvoltării lor. Poziționată în oraș, vila îți oferă chiar și un colț de rai verde, sub forma unei curți individuale în care copilul tău se va putea juca în liniște în timp ce tu îți desfășori sarcinile de zi cu zi. Totodată, locurile de parcare îți asigură și spațiul de care ai nevoie pentru mașină, iar vilele și întregul ansamblu îți aduc aproape comunitatea restrânsă de vecini la care visai. Aici îți vei găsi liniștea. Vei găsi oamenii de care ai nevoie pentru o viață frumoasă în acest complex. Și nu în ultimul rând, în fiecare vilă vei găsi un design și o calitate a lucrărilor, care să te facă să-ți dorești să locuiești aici pentru totdeauna, alături de toți cei dragi. De asemenea, acest imobil poate fi utilizat și ca spațiu pentru birouri, iar poziția geografică strategică, lângă capitală, poate fi un beneficiu foarte mare pentru bunul mers al afacerii tale.

Caracteristici zonă: Ca poziționare geografică, vila este așezată strategic, fiind foarte aproape de București. Totuși, în zonă aveți la doar câțiva pași supermarketuri (Carrefour Express, Mega Image, Penny Market), restaurante (Popas Rândunica, Baz Bistro - Burgers & Pizza, Presto Pizza Rezervelor), spații industriale, terenuri, locuri de joacă pentru copii (Kids Joy Land), service-uri auto etc.

Vino să vizionezi această vilă pe care noi ți-o punem la dispoziție , iar împreună vom discuta detaliile necesare achiziționării casei tale. Zarurile au fost aruncate, tot ce trebuie făcut în continuare este să vezi această casă și să-ți faci planurile pentru mutarea în noua locuință.

Te așteptăm să ne contactezi!

Vom merge împreună cu tine pe drumul spre un viitor mai strălucit, mai confortabil și mai sigur, pentru tine și familia ta. Pe drumul în care vei achiziționa o casă care să te mulțumească și să-ți transforme viața într-o poveste fericită!  

Oferta propusă este cu reprezentare exclusivă și comision 0%.

 

Bogdan Marius

Bogdan Marius

Contacteaza agentul


Alte caracteristici

 • Acces auto: Acces auto,
 • Acces: Pietonal,
 • Acces internet: Fibra optica,
 • Acoperis: Lindab, Tigla,
 • Bucatarie: Utilata, Deschisa, Da,
 • Curte: Gradina, Pavata,
 • Destinatie: Locuinta/Birou,
 • Dotari: WC Serviciu,

 

 • Ferestre: Term. PVC,
 • Incalzire: Centrala Termica,
 • Izolatii termice: Exterior,
 • Materiale: Caramida Porotherm,
 • Mobilat: Nemobilat,
 • Pereti: Faianta, Lavabil,
 • Plansee: Beton Armat,
 • Podele: Parchet, Gresie,

 

 • Stadiu Finisare: Finalizat,
 • Strazi: Asfaltate,
 • Structura: Beton,
 • Teren imprejmuit: Teren imprejmuit,
 • Tip: Ansamblu Rezidential,
 • Tip Curte: Individuala,
 • Utilitati: Gaz, Canalizare, Apa, Curent,
 • Vecinatati: Autobuz, Zona comerciala, Supermarket, Fastfood, Intersectie circulata, Restaurant/pub, Spatii industriale, Centru logistic, Terenuri,


Pozitionare