Search for property

Vila I 4 Camere I 148 MP I Teren 324 MP I Popesti Leordeni I Comision 0 %

Oferta a fost vanduta/inchiriata

ID oferta: 1039
Actualizat la 1 August 2022
Pret vanzare
€ 148,000
Localitate
Popesti-Leordeni
Numar Camere
4
Suprafata teren
324 m2
Front
12 ml / nr fronturi 1
Deschidere
12 ml
Numar Bucatarii
1
Locuri Parcare
2/Posibilitate in strada
Actualizat la
1 August 2022
Vizualizari
2918





Descriere oferta

Vilă modernă, situată în  Popești-Leordeni,parțial mobilată, cea mai bună ofertă din partea noastră

Vă propunem spre vânzare această vilă situată în Popești-Leordeni,zona Leordeni, județul Ilfov, ce prezintă patru camere foarte spațioase, moderne și luminoase. Vila este poziționată pe un teren cu suprafața de 324 de mp, din care 178 mp reprezintă suprafața construită desfășurată. Totodată, proprietatea în sine are o suprafață utila totală de 148 mp, iar suprafața utilă a vilei este de 120 mp. Trecând de aceste detalii tehnice către cele mai practică și, poate, mai ușor de asimilat, vă spunem că această casă are 4 camere, 3 dormitoare, living, balcon, două băi, bucătărie deschisă și alte spații foarte bine gândite și încadrate în proiectul casei, astfel încât viitorul proprietar să se simtă foarte bine în propria sa casă.

Pe de altă parte, imobilul are o deschidere a terenului de 12 ml, amprenta de 94 mp, precum și o curte individuală liberă de 230 mp.

Un alt aspect important de menționat pentru potențialele persoane interesate de această ofertă este faptul că acest imobil a fost construit în anul 2021, având la bază o structură din beton, 2 plăci de beton pentru fiecare nivel, gard din stalpi de beton, polistiren exterior de 10 cm, decorativă structurata 2.5 mm granulație. De asemenea, locuința este totalmente o construcție din BCA de 30 cm grosime la exterior și BCA de15 cm grosime la interior.

Bineînțeles, această vilă nu numai că arată foarte bine, prin suflul modern pe care îl are, ci este și foarte bine dotată pentru viitorul proprietar, iar în ceea ce privește aceste dotări, vorbim doar despre piese și materiale moderne, rezistente, durabile. Începem prin a menționa faptul că acoperișul casei este din tablă dublu fălțuită, ferestrele sunt din termopan PVC Tripan Salamander, există și izolație termică exterioară, dar și o ușă metalică la exterior. În ceea ce privește dotările interioare, precizăm faptul că această casă este parțial mobilată. Spre exemplu, bucătăria a fost realizată din mobilă la comandă, MDF înfoliat, utilată corespunzător cu hotă, cuptor, plită, chiuvetă Franke, frigider incorporabil Beko, cuptor cu microunde Vintage, masă și scaune de bucătărie marca Lems etc. Pe de altă parte, băile sunt și ele dotate cu cabine de duș de la Romstal, dar și mașină de spălat rufe Samsung.

În general, casa beneficiază de dotări și utilități moderne, funcționale, de ultimă generație, cum ar fi sistemul de încălzire în pardoseală la parter, plus etaj, marca Black Sea, dar și centrala termică Immergas 32 kw, la care se adaugă și un boiler de la Bosch. Nu în ultimul rând, casa este iluminată cu leduri cu reglaj prin telecomandă, având și trifazic de 380 V. Totodată, la interior există inclusiv o balustradă din inox pentru scări, pereții sunt văruiți cu var lavabil, iar toate spațiile dispun de gresie și faianță moderne, din import.

Evident, acestor dotări li se adaugă și utilitățile de bază: gaz, apă, curent electric etc.

Destinație imobil: Această vilă se pretează excelent ca locuință, însă dumneavoastră sunteți cei care veți stabili concret în ce scop o veți folosi. Puteți opta chiar pentru deschiderea unei afaceri cu sediul aici, la parter, iar sus, la etaj, o puteți folosi ca locuință. Așadar, vorbim despre o bună adaptibilitate în funcție de nevoile fiecăruia dintre dumneavoastră. Dacă vă place să aveți mai mult spațiu în viața de zi cu zi, puteți amenaja această vila în mod expres ca spațiu de locuit împreună cu familia și sigur veți fi foarte încântat de decizia luată.

Descriere compartimentare: Având în vedere faptul că am precizat încă din debutul acestui articol faptul că acest imobil are o suprafață utila totală destul de generoasă, mai exact 148 de mp, acum a venit momentul să vă prezentăm cum arată situația și în ceea ce privește compartimentarea acestei locuințe, menționând câți mp are fiecare încăpere, astfel încât la final să reiasă 120 de mp, însemnând suprafața utilă a casei.

Prin urmare, accesul în locuință se face pe la parter, printr-un hol cu suprafața de 5.1 sau, dacă doriți puteți avea acces și prin spate, acolo unde se află terasa ce are o suprafață de 22.5 mp. Ulterior, odată ce vom intra mai în amănunț, vom observa că aici veți găsi o cameră de zi, plus bucătăria deschisă, care însumează împreună 38.1 mp. Așadar, un loc numai bun în care puteți să vă petreceți cea mai mare parte a zilei, gătind și savurând clipe de relaxare cu cei dragi. În continuare, vă prezentăm și celelalte spații pe care le găsiți tot la parter, mai exact un grup sanitar cu suprafața de 3.3 mp, o debara de 2.5 mp, dar și un spațiu tehnic de 5.0 mp. În cele din urmă, scara are o suprafață de 2.6 mp. Așadar, până aici avem 79.0 mp suprafață totală a parterului, din care 54.0 reprezintă suprafața utilă, ce cuprinde toate spațiile menționate, excepție făcând terasa și scara.

Mai departe, urcând la următorul nivel atât în ceea ce privește vila, cât și prezentarea, vom ajunge la etaj. Așadar, aici vom avea scara, care are suprafața de 4.2 mp, urmând imediat holul cu 4.8 mp. Din acest punct, urmează piesele de rezistență ale casei: cele trei dormitoare, două dintre ele având 18.5 mp, iar cel de-al treilea 14.4. Toate trei sunt parțial mobilate, însă dacă intenționați să vă mutați imediat aici, o puteți face cu maximă încredere. Tot la etaj veți regăsi și un grup sanitar de 5.1 mp, dar și balconul, care are suprafața de 3.4 mp.

În final, la etaj vorbim despre o suprafață utilă totală de 69.0 mp, din care 65.6 mp reprezintă suprafața utilă, fără balcon.

Bineînțeles, nu trebuie să uităm de curtea deosebită pe care o veți avea și pe care o puteți amenja exact așa cum vă imaginați, cum vă doriți și cum vă place. Suprafața acesteia este de 230 mp.

În ceea ce privește probabilitatea de a obține și locuri de parcare, există posibilitatea de a cumpăra două, chiar la stradă.

Caracteristici zonă: În zona în care se află acest imobil, veți avea la doar câteva minute de casă aproape tot ceea ce aveți nevoie, exceptând faptul că oricum vă aflați într-o zonă foarte avantajoasă din toate punctele de vedere. Așadar, la doar 50 de metri de casă veți avea un magazin mixt, dar și instituții de învățământ (Grădinița Nr. 3 Popești-Leordeni, Școala Gimnazială Nr. 3 – 400 m). La mai puțin de un kilometru de casă se află și locul de joacă pentru copii – Loc de Joacă Sabarului. Tot în zonă, aveți și un restaurant – Restaurant Big Mic (750 m), Stadion Intergaz (850 m), Benzinăria Santililiana (2.5 km), Biserica Sfinții Voievozi (450 m) etc.

Oferta propusă este cu reprezentare exclusivă și comision 0%.

 

 

Modern villa in the Popești-Leordeni area, partially furnished; this is our best offer.

 

This villa is for sale in the Popești-Leordeni neighborhood of Leordeni, Ilfov county. It has four very spacious, modern, and bright rooms. The villa is situated on a 324 m2 lot of land, of which 178 m2 are constructed. Likewise, the property itself has a total area of 148 m2, while the villa's usable area is 120 m2. This house has 4 rooms, 3 bedrooms, a living room, a balcony, two bathrooms, an open kitchen, and other spaces that are very well thought out and outlined in the house plan, so that the future owner will feel very comfortable in his own home.

On the other hand, the structure has a land opening of 12 ml, a footprint of 94 m2, and a 230 m2 private yard.

The building was constructed in 2021, with a concrete structure, two concrete slabs per level, a fence made of concrete pillars, a 10-centimeter polystyrene exterior, and a 2.5-millimeter decorative granule structure. In addition, the house is entirely composed of BCA 30 cm thick on the exterior and BCA 15 cm thick on the interior.

Obviously, this villa is not only very attractive due to the modern air it exudes, but it is also very well equipped for the future owner, with only modern, durable, long-lasting components and materials. We begin by noting that the roof of the house is made of double-folded sheet metal, the windows are PVC Tripan Salamander double-glazed windows, and there is external thermal insulation as well as an exterior metal door. We specify that this house is partially furnished in terms of its interior features. The kitchen, for instance, was outfitted with custom-made furniture, laminated MDF, a hood, oven, stovetop, Franke sink, Beko built-in refrigerator, Vintage microwave oven, Lems table and chairs, etc. On the other hand, the bathrooms are furnished with Romstal showers and a Samsung washing machine.

The house has modern, functional, state-of-the-art facilities and utilities, such as the underfloor heating system on the ground floor, plus floor, Black Sea brand, as well as the Immergas 32 kw heating plant and Bosch boiler. Lastly, the house is illuminated by LEDs with remote control and 380 V three-phase power. In addition, the interior features stainless steel stair railings, walls whitewashed with washable lime, and modern ceramic wall and floor tiles that are imported.

Obviously, these assets are supplemented by utilities such as gas, water, electricity, etc.

Property usage: This villa is excellent as a residence, but you are the ones who will determine how you will use it specifically. You can even choose to open a business on the ground floor, while the second floor can be used as a residence. Therefore, we are discussing adaptability according to your individual needs. If you would like more space in your daily life, you can arrange this villa specifically as a living space for your family, and you will be very pleased with your decision.

Partitioning:In light of the fact that we stated at the outset of this article that the total area of this building is 148 m2 , it is now time to describe how this building is subdivided, including the surface of each room, so that the total usable area of the house is 120 m2.

Therefore, access to the house is on the ground floor, through a hall measuring 5.1m2, or, if desired, from the back, where the 22.5 m2 terrace is located. Upon closer inspection, we will note that the living room and the open kitchen, which total 38,1 m2, are located here. Therefore, a good place to spend the majority of your day cooking and relaxing with your loved ones. The remaining spaces on the ground floor include a bathroom with an area of 3.30 m2, a closet measuring 2.50 m2, and a technical area measuring 5 m2. Lastly, the staircase is 2,6 m2 in size. So far, we have a total floor area of 79 m2, of which 54 m2 is the usable area, which includes all of the previously mentioned spaces with the exception of the terrace and the staircase.

We will reach the first floor by ascending to the next level, both in terms of the villa and the presentation. Following the hall with a size of 4.8 square meters will be the staircase, measuring 4.2 m2 in area. Follow the resistance parts of the house from here: the three bedrooms, two of which are 18.5 m2 and one of which is 14.4 m2. All three are partially furnished, but you can move in with absolute assurance if you intend to do so immediately. Upstairs, you will also find a bathroom measuring 5.1 m2, as well as a balcony measuring 3.4 m2.

Lastly, the upper floor has a total usable area of 69 m2, of which 65.6 m2 are usable area (no balcony).

Obviously, we cannot overlook the unique courtyard that you will have and can design exactly as you imagine, desire, and desire. It has a surface area of 230 m2.

As for the likelihood of acquiring parking spaces, there is the possibility of purchasing two spaces directly on the street.

Characteristics of the area:You will find almost everything you need within a few minutes' walk of the house in the neighborhood where this home is situated and you are in a very advantageous location. So, you will have a mixed store 50 meters from your home, as well as educational institutions 400 meters away (Kindergarten No. 3 Popești-Leordeni and Gymnasium School No. 3). Less than one kilometer from the house is Sabarului Playground, a playground for children. In addition, there are restaurants in the area, including Big Mic Restaurant (750 m), Intergaz Stadium (850 m), Santililiana Gas Station (2.5 km), and Church of the Holy Dukes (450 m).

 

The proposed offer comes with no commission and exclusive representation.

Bogdan Marius

Bogdan Marius

Contacteaza agentul


Alte caracteristici

  • Acces auto: Acces auto,
  • Acces: Pietonal,
  • Acces internet: Cablu,
  • Acoperis: Tabla,
  • Bucatarie: Da, Deschisa, Mobilata, Utilata,
  • Destinatie: Locuinta,
  • Dotari: Scara interioara, Aer Conditionat, Boiler, Aragaz, Frigider, Masina rufe, WC Serviciu, Hota, Cuptor microunde,

 

  • Ferestre: Term. PVC,
  • Incalzire: Centrala Termica,
  • Izolatii termice: Exterior,
  • Pereti: Faianta, Lavabil,
  • Plansee: Beton Armat,
  • Podele: Gresie,
  • Stadiu Finisare: Finalizat,

 

  • Strazi: Pietruite, Asfaltate,
  • Structura: Beton,
  • Teren imprejmuit: Teren imprejmuit,
  • Tip Curte: Individuala,
  • Utilitati: Curent, Curent trifazic, Apa, Canalizare, Gaz, Telefon, Internet,


Pozitionare