Search for property

Vila 4 Camere 160 MP Teren 284 MP Pantelimon Rascoalei Comision 0 %

Oferta a fost vanduta/inchiriata

ID oferta: 1148
Actualizat la 18 Iulie 2023
Pret vanzare
€ 181,000
Localitate
Pantelimon
Numar Camere
4
Suprafata teren
284 m2
Front
13 ml / nr fronturi 1
Deschidere
13 ml
Numar Bucatarii
1
Locuri Parcare
2/Posibilitate in strada
Actualizat la
18 Iulie 2023
Vizualizari
1952




Descriere oferta

Casă de vânzare amenajată modern, în orașul Pantelimon - județ Ilfov

 

Dacă vă doriți să întâmpinați anotimpul cald într-o locuință modernă, care emană eleganță din toate punctele de vedere atunci, cu siguranță, noi vă propunem una dintre cele mai bune opțiuni posibile. Oferta pe care v-o punem la dispoziție este de nerefuzat, în special pentru vorbim despre o casă care vine cu o mulțime de avantaje și facilități.

Așadar, vă propunem spre vânzare o casă cu aspect unic, situată în orașul Pantelimon, în județul Ilfov,este in apropiere de Strada Răscoalei(100 m),care este recent asfaltată. Locuința se vinde mobilată și utilată și dispune de foarte multe facilități de ultimă generație, care vă vor face viața aici mult mai bună. De asemenea, atât din perspectiva poziționării, cât și din punct de vedere al suprafeței, imobilul este ideal pentru o familie cu copii.

Informații despre construcția casei

Casa are o orientare cardinală către Est-Vest și dispune de un regim de înălțime de tipul parter, etaj și pod. Deschiderea terenului este de 13 ml, amprenta construcției este de 81 de mp, iar curtea individuală liberă are un total de 203 mp. În plus, este foarte important de menționat și faptul că întreaga suprafața este împrejmuită de un gard din plăci de beton, iar interiorul curții este amenajat cu gazon, tuia, pomi fructiferi și alți pomi, așa încât aspectul general completează perfect estetica elegantă a casei. Suprafața totală construită desfășurată este de 160 mp, în timp ce suprafața utilă totală este de 137.28 mp, cea utilă totală de 112.28  mp, iar cea a terenului este de 284 mp, ceea ce înseamnă că veți dispune de suficient spațiu. Totodată, locuința are o structură securizată, fiind construită din cărămidă de Porotherm și planșee de beton în anul 2020.

Facilitățile locuinței la interior și la exterior

Exterior: Casa este dotată la exterior cu o serie de facilități moderne,care asigură un trai lipsit de griji. Acoperișul și sageacul sunt elemente foarte rezistente, construite din tablă Lindab, în timp ce podul a fost izolat cu spumă poliuretanică pentru a putea fi utilizat ca spațiu de depozitare. Izolația exterioară a fost realizată cu polistiren de 10 cm, iar ferestrele casei sunt din Termopan PVC Salamander Tripan, unul dintre cele mai bune tipuri de ferestre de pe piață. Totodată, încălzirea locuinței se realizează prin intermediul unei centrale Immergas Victrix Tera, de ultimă generație, care va asigura o temperatură optimă în timpul iernii. Aleea și scările de afară au fost placate cu travetin, un material sigur, iar casa a fost pavată cu piatră naturală si este dotată cu sistem de monitorizare si supraveghere video.În ceea ce privește partea de utilități și dotări,aici există gaze, curent și canalizare.

Interior: Așa cum am mai menționat, casa este amenajată modern, cu facilități de ultimă generație care îmbie complet atmosfera din interior. Livingul elegant, este  presărat cu piese de mobilier și electronice de ultimă generație, care fac ca spațiul să fie unul foarte primitor. Aici veți regăsi o comodă pentru TV plus trei sertare din colecția Mobexpert Jazz și canapea din piele naturală tot de la Mobexpert. Totodată, livingului i-a fost adăugat o notă de culoare cu tapet din gama premiul de la Mobexpert.

La etaj, cele două dormitoare sunt, de asemenea, mobilate complet,pat tapițat, cu două noptiere, cu o comodă, cu măsuță de toaletă din Colecția Jazz Mobexpert.În camera copilului, veți descoperi, de asemenea,mobilă de la Mobexper și tapetul din aceeași gamă. Un al treilea dormitor a fost transformat în dressing și este prevăzut cu mobilă de la IKEA. Locuința este dotată cu două băi, amenajate modern și elegant cu cadă Dedeman și cu mobilă de la Delta Studio și Ikea, cu accente si chiuvete din marmură și travertin (PiatraOnline.ro)  și cu un perete de tip mozaic cu scoici și mozaic Onix.

La parter, bucătăria este un spațiu modern, care atrage prin estetica sa și prin amplasamentul inteligent. Mobila din MDF este realizată la comandă Ikea și este utilată cu o plită electrică și cu o mașină de spălat vase de la Ikea, cu hotă și cuptor electric, marca Beko și, de asemenea, cu o mașină de spălat rufele Indesit și un frigider Samsung. Așadar, veți avea toate cele necesare într-o bucătărie de ultimă generație, totul fiind împachetat într-un design luxos, marcat de elementele de detaliu. Masa de dining este realizată din lemn masiv, aspect ce se completează perfect cu scările realizate din același material. Toate celelalte obiecte decorative, de la măștile din lemn ale caloriferelor și până la oglinzi, ceasuri și corpuri de iluminat au fost achiziționate de la Mobexpert, în timp ce ușile din interior au fost realizate pe comandă la Ikea. Din punct de vedere al podelelor, veți putea observa că atât la parter, cât și la etaj există parchet cu grosimea de 12 mm.

Locuința este prevăzută cu o terasă închisă, cu design boem,care are o structură din lemn cu dale din același material dotată cu pardoseală de tip deck și care a fost înfrumusețată cu mobilă de la Ikea, de cea mai bună calitate.

Destinație imobil:Așa cum am menționat mai sus, locuința ideală pentru o familie care este în căutarea unei vieți departe de agitația orașului, dar care își dorește totuși să aibă acces ușor la toate zonele importante din capitală. Așadar, casa este situată la doar câteva minute de mers cu mașina până în București, fiind ideală în cazul în care vă doriți ca cel mic să meargă la grădiniță sau la școală în oraș.

Detalii despre compartimentare:Imobilul este format din parter, etaj și pod, și dispune de un living, două băi,o bucătărie,două dormitoare,o cameră transformată in dressing și o terasă superbă la exterior are o suprafată de 14.12 mp. Intrarea în casă se va face printr-un hol de 4.06 mp, care va duce direct în camera de zi care are o suprafață de 26.95 mp.  Tot la parter veți regăsi și bucătăria, cu un total de 14.73 mp, o cămară de depozitare  de 2.95 mp, și un grup sanitar de serviciu de 2.99 mp. Din living, veți avea o ieșire către o terasă închisă cu o suprafață totală de 14.24 mp, ideală atât pentru zilele călduroase de vară, cât și pentru cele geroase de iarnă. Pentru a ajunge la etaj veți utiliza o scară, ce ocupă 5.62 mp, iar când veți urca, veți putea descoperi cele două dormitare, de 19.34 mp, respectiv 15.33 mp,  superb amenajate și dressing-ul, de 14.12 mp, care poate fi transformat în al treilea dormitor, o baie cu cadă de 7.10 mp și un hol de 4.60 mp. Tot aici se află și casa scării, care ocupă 5.25 mp.

Caracteristicile zonei:Locuința se află între Bulevardul Biruinței, aflat la 1.4 km și 4 minute de deplasare și Șoseaua de Centură aflată la 1.2 km distanță și 3 minute de mers cu mașina. Acest lucru care vă oferă posibilitatea de a vă deplasa ușor către cele mai importante centre comerciale, precum LIDL, care se află la 2 km de mers pe care îi parcurgeți în 5 minute, Selgros și Mega Image, aflate la 2, respectiv 3 minute distanță și un magazin Penny, pe care îl veți găsi la 1.6 km și la 5 minute de mers. În apropiere veți putea alimenta la benzinăria Lukoil, care se află, de asemenea, la 1.6 km și 5 minute de deplasare și vă garantăm că veți ajunge cu ușurință și la instituții precum Școala Gimnazială Nr 1, aflată distanță de 2.5 km pe care îi puteți parcurge în 6 minute, Biserica Sfântul Nicolae până la care veți face tot în 6 minute și Primăria din Berceni, la care veți ajunge în 7 minute.

 

Dacă v-am convins nu ezitați să ne sunați pentru a afla mai multe detalii, dar și pentru a programa o vizionare a acestei case, pentru care veți beneficia și de reprezentare exclusivă și comision 0%!

 

 

Modern house for sale in Pantelimon - Ilfov county

 

Suppose you want to welcome the warm season in a modern home that exudes elegance from all points of view. In that case, we offer you one of the best possible options. The offer that we offer you is to be accepted, especially because we are talking about a house with many advantages and facilities.So, we offer you for sale a house with a unique aspect, located in the town of Pantelimon, in Ilfov county, near Strada Răscoalei (100 m), which is recently asphalted. The house is sold furnished and equipped and has a lot of state-of-the-art facilities that will make your life here much better. Also, in terms of location and area, the property is ideal for a family with children.

House construction information

The house has a cardinal east-west orientation and has a ground floor, first floor and attic height regime. The plot opening is 13 ml, the building footprint is 81 sqm, and the individual free yard has a total of 203 sqm. In addition, it is also very important to mention that the entire area is enclosed by a concrete slab fence. The courtyard's interior is landscaped with lawn, tuia, and fruit trees. Hence, the overall appearance perfectly complements the elegant aesthetics of the house. The total built-up area is 160 sqm, while the total usable area is 137.28 sqm, the total useful area is 112.28 sqm, and the plot is 284 sqm, which means you will have plenty of space. At the same time, the house has a secure structure, built of Porotherm brick and concrete slabs in 2020.

The home's facilities, inside and out

Exterior: The house is equipped outside with several modern amenities, ensuring carefree living. The roof and eaves are highly durable elements constructed from Lindab sheet metal, while the attic has been insulated with polyurethane foam for use as storage space. The exterior insulation was made with 10 cm polystyrene, and the house windows are made of Salamander Tripan PVC Termopan, one of the best windows on the market. At the same time, the house is heated by a state-of-the-art Immergas Victrix Tera central heating system, which will ensure an optimal temperature in winter. The driveway and stairs outside have been clad with travertine, a safe material. The house has been paved with natural stone and has a monitoring system and video surveillance. As for the utilities and equipment side, there is gas, electricity and sewage here.

Interior: As mentioned before, the house is modernly furnished with state-of-the-art facilities that completely embellish the atmosphere. The elegant living room is dotted with state-of-the-art furniture pieces and electronics, making the space very inviting. Here you'll find a TV dresser, three drawers from the Mobexpert Jazz collection, and a natural leather sofa from Mobexpert. At the same time, a touch of colour has been added to the living room with wallpaper from Mobexpert's award-winning range.The two bedrooms are fully furnished upstairs, with an upholstered bed, two bedside tables, a chest of drawers and a dressing table from the Mobexpert Jazz collection. In the children's room, you will also find furniture from Mobexpert and wallpaper from the same range. A third bedroom has been converted into a dressing room fitted with IKEA furniture. There are two bathrooms, modernly and elegantly fitted with Dedeman bathtubs and furniture from Delta Studio and Ikea, with marble and travertine (PiatraOnline.ro) accents and sinks, and a mosaic wall with shells and Onyx mosaic.Downstairs, the kitchen is a modern space that appeals to its aesthetics and smart placement. The MDF furniture is made to Ikea's order. It is fitted with an electric hob and dishwasher from Ikea, Beko brand electric cooker and oven, an Indesit washing machine, and a Samsung fridge. So you'll have everything you need in a state-of-the-art kitchen, all wrapped up in a luxurious design marked by detailed elements. The dining table is made of solid wood, a look that perfectly complements the stairs made of the same material. All other decorative items, from the wooden masks of the radiators to the mirrors, clocks and light fittings, were purchased from Mobexpert. At the same time, the interior doors were custom-made at Ikea. Regarding flooring, you'll notice that the ground and first floors have 12mm thick parquet.The house has an enclosed terrace with a bohemian design, which has a wooden structure with tiles of the same material with deck flooring and has been embellished with top-quality furniture from Ikea.

Property Destination: As mentioned above, the ideal home for a family looking for a life away from the hustle and bustle of the city but still wants easy access to all the major areas of the capital. So, the house is only a few minutes drive to Bucharest, ideal if you wish for your little one to go to kindergarten or school in the city.

Details about the subdivision: The property consists of a ground floor, first floor and attic, and has a living room, two bathrooms, a kitchen, two bedrooms, a room converted into a dressing room, and a superb terrace outside that has a surface of 14.12 sqm. The entrance to the house will be through a 4.06 sqm hallway, which will lead directly into the living room, which has an area of 26.95 sqm. Also, on the ground floor, you will find the kitchen, with a total of 14.73 sqm, a storage pantry of 2.95 sqm, and a bathroom of 2.99 sqm. From the living room, you will have an exit to an enclosed terrace with a total area of 14.24 sqm, ideal for both hot summer days and cold winter days. To get upstairs, you will use a staircase, which occupies 5.62 sqm, and when you go up, you will discover the two bedrooms, 19.34 sqm and 15.33 sqm respectively, superbly furnished and the dressing room, 14.12 sqm, which can be converted into a third bedroom, a bathroom with a bathtub of 7.10 sqm and a hallway of 4.60 sqm. The staircase is also located here, occupying 5.25 sq.m.

Area features: The house is located between Biruinței Boulevard, 1.4 km and 4 minutes away, and the ring road, 1.2 km and 3 minutes away by car. This gives you the possibility to easily move to the most important shopping centres, such as LIDL, which is 2 km away and a 5-minute walk, Selgros and Mega Image, 2 and 3 minutes away respectively and a Penny store, which you will find 1.6 km away and a 5-minute walk. Nearby you can fill up at the Lukoil petrol station, which is also 1.6 km and 5 minutes away. We guarantee that you will also easily reach institutions such as the Secondary School No 1, 2.5 km away, which you can reach in 6 minutes, the Church of Saint Nicholas, which you will also reach in 6 minutes, and the Town Hall of Berceni, which you will reach in 7 minutes.

 

If we have convinced you, do not hesitate to call us to find out more details and schedule a viewing of this house, for which you will also benefit from exclusive representation and 0% commission!

 

Bogdan Marius

Bogdan Marius

Contacteaza agentul


Alte caracteristici

  • Acces auto: Acces auto,
  • Acces: Auto,
  • Acces internet: Cablu,
  • Acoperis: Tabla,
  • Bucatarie: Da, Mobilata, Utilata,
  • Curte: Pavata, Betonata,
  • Dotari: Dressing, TV, Frigider, Masina rufe, Aragaz, Scara interioara, WC Serviciu, Hota, TV,

 

  • Ferestre: Term. PVC,
  • Incalzire: Centrala Termica,
  • Izolatii termice: Exterior,
  • Materiale: Caramida Porotherm,
  • Mobilat: Complet,
  • Pereti: Lavabil, Tapet, Faianta,
  • Plansee: Beton Armat,

 

  • Podele: Gresie, Parchet, Marmura, granit,
  • Stadiu Finisare: Finalizat,
  • Strazi: Asfaltate, Pietruite,
  • Structura: Caramida,
  • Teren imprejmuit: Teren imprejmuit,
  • Tip: Individuala,
  • Utilitati: Gaz, Apa, Curent, CATV, Telefon, Internet,


Pozitionare