Search for property

Apartament 3 Camere 104 MP I Terasa 28 MP Asmita Gardens I COMISION 0 %

ID oferta: 934
Actualizat la 3 August 2021
Pret vanzare
€ 250,000
Localitate
Bucuresti
Zona
Mihai Bravu
Numar Camere
3
Compartimentare
decomandat
Numar Bucatarii
1
Locuri Parcare
1/Garaj subteran
Actualizat la
3 August 2021
Vizualizari
70
Descriere oferta

Apartament cu 3 camere mobilat si utilat premium, situat într-o zona centrală, la doar câteva minute de stația de metrou Mihai Bravu

Vă propunem spre vânzare acest apartament cu 3 camere, decomandat, situat în zona Splaiul Unirii - Mihai Bravu, aflându-se la doar 7-10 minute de stația de metrou. Apartamentul se află într-un imobil construit în anul 2009, unde domină curățenia și liniștea, fiind amplasat la etajul 5 din 17. Acesta are o suprafață utila totala foarte generoasă, de 104 mp, fiind completat de o terasă spatioasa cu o priveliște de vis unde să vă puteți savura cafeaua în fiecare dimineață. Suprafața utilă a apartamentului fără terasa este de 77 mp.

Livingul este o încăpere plăcută în care va fi o adevărată bucurie să vă petreceți timpul liber si dispune, printre altele,șemineu funcțional cu bioetanol, de o insulă cu bar, ventilo-convectoare Toshiba cald/rece, mobilă și decorațiuni premium, televizor 4K Sony.Dormitorul matrimonial dispune de o baie proprie, dar și de dressing cu uși din sticlă care vă permite păstrarea tuturor articolelor vestimentare în cele mai bune condiții.Dormitorul mic este dotat cu un dressing spatios,un pat confortabil si un televizor 4K Sony.Bucătăria este open space si este dotată cu cuptor incorporabil cu abur 3/1 Miele și espressor cafea Miele, plită cu inducție Electrolux, mașină de spălat vase Bosch, hota incorporabilă Falmec, astfel ca atunci când gătiți să aveți certitudinea că vă bucurați de cele mai bune condiții.Baia beneficiază de instalație Sanitară Grohe,ceramică Calacatta, dar și un sistem audio cu conectivitate Bluetooth pentru relaxare deplina,exista in plus un grup sanitar secundar cu dus incorporat,instalatie sanitara Grohe si ceramica Calacatta, masina de spalat rufe Bosch si uscatorul de rufe se afla intr-un spatiu inchis special amenajat la intrarea principala din imobil langa dressing-ul mic.Apartamentul dispune de o terasă care poate fi inchisa sau deschisa dupa preferinte,este dotata cu un sistem panorama tip pergola retractabila electrica in valoare de 8000 Euro si are o suprafata de 28 MP, cu acces din dormitor și living ce poate fi folosită ca spațiu de depozitare sau de relaxare, ideal după o zi plină.Orientarea cardinală Sud-Vest vă oferă tot timpul apusuri deosebite, de care să vă bucurați în fiecare seară.Complexul Asmita Gardens beneficiază de paza asigurata de firma BGS, ceea ce înseamnă că imobilul este supravegheat 24/24, totul pentru liniștea dumneavoastră si a celor dragi. Mai mult, complexul dispune de un magazin alimentar, de unde să vă faceți cumpărăturile rapid, pentru un confort deplin.

Pentru doamnele sau domnișoarele ce pot locui aici, venim cu o veste bună, așa încât, acum veți avea la doi pași un salon de înfrumusețare, dar și un minunat loc de joacă extrem de bine dotat, creionând imaginea unui orășel al copiilor. În ceea ce privește accesul cu mașina în parcarea subterană, acesta se face numai pe bază de cartelă și număr de înmatriculare, ocazie cu care nu ai nici cea mai mica grija. De asemenea, aveți posibilitatea de a obține un loc de parcare subteran, la un preț foarte bun estimat la 15.000 de Euro.

Mai mult decât atât, apartamentul se predă complet mobilat și utilat, fiind dotat în detaliu, avand posibilitatea de a vă muta imediat. Astfel, apartamentul dispune de ușă la intrare din metal și uși de interior Porta Doors HIDE, parchet triplu stratificat, ferestre și uși pentru balcon marca Schuko, la care se adaugă draperii pe șină, întrerupătoare și iluminat Gewiss, Stucatura - element arhitectural complex pe pereți, , mocheta în dormitoare și 3 televizoare 4K Sony, pentru ca atenția la detalii chiar face diferența.

Investiția in acest apartament chiar merită!

Destinație imobil: Acest apartament este pretabil pentru o persoană singură care își dorește să se bucure de suficient spațiu, fie pentru un cuplu, beneficiul fiind camera suplimentară pentru oaspeți. De asemenea, imobilul este potrivit inclusiv pentru o familie cu un copil aflată la început de drum.

Descriere Compartimentare: Apartamentul are o suprafață totală de 104.38 mp, fiind compartimentat foarte bine, pentru ca tu să te poți desfășura așa cum ai nevoie. Astfel, intrarea în locuință se face printr-un hol spațios, de 8.38 mp, urmând ca de aici să puteți avea acces în toate celelalte camere ale apartamentului, unde vă așteaptă două dormitoare, două băi, bucătăria, livingul și terasa. Dormitoarele au suprafața de 14.61 mp, respectiv 14.54 și pot îndeplini rolul de dormitor matrimonial, iar cel de-al doilea, aflat în imediata vecinătate, poate fi amenajat pentru copii, dacă este cazul. Pe de altă parte, livingul este piesa de rezistență a apartamentului, având o suprafață de 22.81 mp. Ținând cont de faptul că cele mai importante întruniri, fie ele familiale sau amicale, au loc aici, acest aspect a fost gândit în detaliu, pentru a dispune de tot spațiul necesar unei bune desfășurări la tine acasă.

De asemenea, bucătăria are o suprafață de 8.54 mp, fiind locul ideal pentru te bucura de mese în familie în fiecare zi. Totodată, apartamentul dispune de două băi, prima fiind cea de serviciu care dispune o suprafață de 2.57 mp, aflată chiar la intrare, dar și baia mare, mai spațioasă, cu suprafața de 4.96 mp. Totul este completat de o terasă foarte generoasă ca spațiu, cu suprafața de 27.97 mp, oferindu-ți peisaje deosebite, indiferent de anotimp și un loc ideal de petrecere a timpului liber. Terasa este locul ideal unde să vă încărcați cu energie în fiecare dimineață înainte de a pleca la serviciu sau la întoarcere, când vă veți putea bucura de o priveliște nocturnă cu totul deosebită.

Caracteristici zona : Apartamentul propus face parte din ansamblul rezidențial Asmita Gardens și este poziționat strategic, la doar câteva minute de centrul Bucureștiului, având în apropiere cele mai importante instituții de care ai nevoie. Complexul este situat pe malul râului Dâmbovița, ceea ce înseamnă vă veți lăsa încântați de cele mai frumoase priveliști, pe care să le admirați cu nesaț de fiecare dată. Mai mult, sunteți la o distanță de doar câteva minute de Piața Unirii și Parcul Tineretului, așa că, s-ar putea să fiți tentați să faceți din plimbări pe jos din ce în ce mai des, mai ales în minunatele seri de vară.

În ceea ce privește mijloacele de transport în comun, complexul Asmita Gardens se află nici 10 minute de stația de metrou (Mihai Bravu) stația autobuzului 313, respectiv linia tramvaiului 34.

Mai mult, în zonă se regăsesc unități de învățământ (Școala Generală 100), unități bancare (Alpha Bank, CEC Bank), supermarketuri (La doi pași, Lidl), benzinării (Lukoil), dar și restaurante (Montefiori, Odeon etc) alături de multe altele.

Oferta propusă este in reprezentare exclusivă și comision 0%. Decizia este în mâinile tale, asigură-te că este cea mai bună!Suna si stabileste o vizionare!

 

Three-room apartment with premium furniture and equipment, located in a central area, just a few minutes away from the Mihai Bravu subway station

We would like to propose for sale this three-room apartment with separate rooms, located in the Splaiul Unirii - Mihai Bravu area, only 7-10 minutes away from a subway station. The apartment is part of a 2009 building where cleanliness and peacefulness prevail. The apartment is on the fifth floor out of seventeen. The property is spacious – it has a total net area of 104 m2, including a roomy terrace with a dreamy view that is perfect for enjoying your morning coffee. The net area of the apartment excluding the terrace is 77 m2.

The living room is a pleasant room where you will relish spending your free time. Among other things, it has a working bioethanol fireplace, an island with a bar counter, Toshiba heating/cooling fan coil units, premium furniture and decorations, and a 4K Sony TV. The master bedroom has its own bathroom and a closet with glass doors that allows you to store your clothing in optimal conditions. The secondary bedroom has a spacious closet, a comfy bed, and a 4K Sony TV. The open-plan kitchen is equipped with a 3/1 Miele built-in steam oven, a Miele espresso machine, an Electrolux induction cooktop, a Bosch dishwasher, and a Falmec built-in range hood for optimal conditions while cooking. The bathroom is equipped with Grohe sanitaryware, Calacatta ceramic tiles, as well as a Bluetooth sound system for total relaxation. Furthermore, there’s a secondary bathroom with a built-in shower, Grohe sanitaryware, and Calacatta ceramic tiles. The Bosch washing machine and dryer are placed in a specially designated enclosed space at the main entrance of the property, near the small closet. The apartment has a terrace that can be opened or closed as desired. The 28 m2 terrace is equipped with a panoramic electric retractable pergola system worth 8000 EUR. It can be accessed from the bedroom and the living room and can be used for storage or relaxation, which is ideal after a busy day. The southwest facing allows you to enjoy wonderful sunsets every evening. BGS provides security services for Asmita Gardens, which means that the property has nonstop surveillance, all for your and your loved ones’ peace and quiet. Moreover, to ensure total comfort, the complex also has a convenience store for quick shopping.

Great news for any potential female residents – just a stone’s throw away, you’ll have a beauty salon and a wonderful, well-equipped playground, much like a kids’ own little world! As for the underground parking garage, it can be accessed only by card and based on license plate number identification. As such, you won’t have a care in the world concerning your car. Furthermore, you can buy an underground parking space for a very good price (estimated at 15000 EUR).

Additionally, the apartment is delivered fully furnished and equipped, allowing you to move in immediately. It has a metal front door and Porta Doors HIDE interior doors, three-ply engineered wood flooring, Schuko windows and balcony doors, curtains on tracks, Gewiss light switches and fixtures, stucco work (complex architectural element on the walls), carpets in the bedrooms, and three 4K Sony TVs, as attention to details really does make a difference.

It’s very much worth it to invest in this apartment!

Property usage: This apartment is suitable for a single person who wishes to have lots of space or a couple, and offers the perk of an additional guest room. Furthermore, the property is also suitable for a family with one child who are at the start of their journey.

Partitioning: The apartment has a total area of 104.38 m2 and great partitioning, so that you can move around without hindrances. Thus, you enter through a spacious 8.38 m2 hallway that leads you to the rest of the apartment – two bedrooms, two bathrooms, the kitchen, the living room, and the terrace. The master bedroom has an area of 14.61 m2, while the secondary bedroom has an area of 14.54 m2 and can be fitted up as a kids’ bedroom if necessary. On the other hand, at 22.81 m2, the living room is the piece de resistance of the apartment. Given that it hosts the most important friend or family gatherings, it was planned with the utmost care to provide all the space required for proper organization.

Moreover, the kitchen has an area of 8.54 m2, being the ideal place to enjoy family meals every day. Aside from that, the apartment has two bathrooms – a 2.57 m2 half bathroom right at the entrance and a roomier 4.96 m2 full bathroom. All that is supplemented by a very spacious terrace with an area of 27.97 m2, which provides you an ideal place to spend your free time and wonderful views regardless of season. The terrace is the perfect place to recharge every morning before work or after coming back from work, when you can enjoy an extraordinary nocturnal view.

Characteristics of the area: The proposed apartment is part of the Asmita Gardens residential complex. It is strategically positioned just a few minutes away from downtown Bucharest, with the most important institutions you might need close by. The complex is located on the bank of the Dâmbovița River, which means that you will be delighted by and marvel at the most wonderful views. Moreover, you’re just minutes away from Unirii Square and Tineretului Park, so you might be tempted to walk more often, particularly on lovely summer evenings.

As for public transportation, the Asmita Gardens complex is less than 10 minutes away from the Mihai Bravu subway station, the bus stop for bus 313, and the route of tram 34.

In addition to that, the area has educational units (Middle School no. 100), banks (Alpha Bank, CEC Bank), supermarkets (La doi pași, Lidl), gas stations (Lukoil), restaurants (Montefiori, Odeon, etc.), and many more.

The proposed offer entails exclusive representation and 0% commission. Make sure you make the right decision – it’s up to you! Call us and set up a showing!

Bogdan Marius

Bogdan Marius

Contacteaza agentul


Alte caracteristici

 • Acces: Fata,
 • Acces internet: Cablu,
 • Aer Conditionat: Da,
 • Balcoane: Nu este inchis,
 • Bucatarie: Da, Deschisa, Mobilata, Utilata,
 • Clasa Energetica: C,
 • Destinatie: Locuinta,
 • Dotari: Aer Conditionat, WC Serviciu, Dressing, TV, Masina vase, Masina rufe, Frigider, Aragaz, Interfon, Semineu,
 • Electrocasnice: Masina de spalat rufe, Masina de spalat vase, Hota, TV, Aragaz, Frigider,

 

 • Ferestre: Aluminiu,
 • Geam baie: Nu,
 • Incalzire: Centrala Imobil,
 • Interfon: Da,
 • Izolatii termice: Interior, Exterior,
 • Lift: Da,
 • Mobilat: Complet, Lux, Modern, Stil,
 • Pereti: Lavabil, Faianta,
 • Podele: Marmura, granit, Mocheta, Gresie, Parchet,

 

 • Servicii: Administrare,
 • Stadiu Finisare: Finalizat,
 • Strazi: Asfaltate,
 • Tip Bloc: Bloc,
 • Tip Structura Bloc: Cadre,
 • Usa intrare: Metal,
 • Utilitati: Curent, Apa, Canalizare, Telefon, Internet, Gaz,
 • Vedere: Mixta,


Pozitionare