Search for property

2 Camere 58 MP I Terasa 7 MP Pantelimon Vedere Laterala Lac Lebada Comision 0 %

ID oferta: 976
Actualizat la 14 Octombrie 2021
Pret vanzare
€ 73,500
Localitate
Pantelimon
Numar Camere
2
Compartimentare
decomandat
Numar Bucatarii
1
Actualizat la
14 Octombrie 2021
Vizualizari
89


Descriere oferta

Ofertă excepțională: apartament nou cu 2 camere,bloc de tip Boutique,oras Pantelimon,zona Lidl- Sos. Cernica, cu priveliște spre lacul Lebada-Pantelimon, într-o zonă aflată în plină dezvoltare

 

Vă propunem spre vânzare un apartament cu 2 camere, într-un proiect rezidențial de excepție,bloc de tip Boutique, are un regim de înălțime P+2, fiind în stadiu de finalizare de 95%. Apartamentul este decomandat, iar suprafața utilă totală a acestuia este de 58 mp, din care suprafața utilă fără terasa reprezintă 51 mp, iar terasa are o suprafața de 7 mp. Situat în orașul Pantelimon,zona Lidl-Sos. Cernica, județul Ilfov, într-un imobil aflat în stadiul de construcție, apartamentul este disponibil la etajul 1 din 2, fiind poziționat în apropiere de lac, de unde se poate vedea o priveliște de vis. Apartamentele sunt doar 4 pe nivel, vor fi realizate cu finisaje de calitate, centrală proprie și utilități complete. Unul din principalele avantaje ale cumpărării acestui apartament este că vi-l puteți amenaja și organiza exact așa cum veți avea nevoie, mai ales că acesta este generos din punctul de vedere al spațiului, cât și ca poziție geografică. Apartamentul va fi realizat cu bucătărie deschisă, va avea geamurile sunt mari, pentru a fi bine vitrat și, nu în ultimul rând, va dispune și de un loc de parcare, în curtea blocului. Vederea este spre lacul Lebada-Pantelimon, orientare Sud-Vest vă va face să savurați cu privirea peisajele încântătoare ale naturii în toate anotimpurile. Sună de vis, nu-i așa? De cele mai multe ori, un factor motivant în alegerea unei locuințe este chiar vederea pe care o are acel imobil. Până la urmă, nimănui nu-i place în mod deosebit să vadă zilnic doar beton și clădiri, de aceea, acest apartament este așezat special pentru persoanele care vor să admire frumusețile spontane și încântătoare ale naturii, chiar și la oraș.

Pe de altă parte, trecând la aspectele tehnice legate de această locuință, trebuie să știți că este realizată din materiale de construcție extrem de rezistente.  Astfel, acesta este construit din structură pe cadre de beton armat b400, cărămidă Porotherm Plus de 30 cm, termoizolație cu polistiren expandat de 10 cm, tencuieli mecanizate. Un aspect deosebit de important este acela că nu sunt făcute compartimentări din rigips, tocmai din dorința de a permite viitorului proprietar să își creeze singur compartimentările de care va avea nevoie. De asemenea, apartamentul dispune de termopane Rehau 7 Camere (suprafețe vitrate mari), obiecte sanitare premium, parchet 10 mm și plintă Duropolymer, gresie Italia Bella Casa, ușă interior mdf vopsit premium Bella Casa, dar și ușă intrare metalică, de la Bella Casa. În mod evident, apartamentul dispune de toate utilitățile de bază, apă, gaz, încălzire proprie, curent, canalizare, telefon, Internet. În ceea ce privește infrastructura de transport din zonă, imobilul are acces la un drum pietruit, însă datorită gradului de dezvoltare a zonei drumul va fi asfaltat pe viitor, iar acest aspect nu va reprezenta un impediment pentru norocosul proprietar.

Cumpără acum la un preț promotional acest apartament și în scurt timp vei avea cheile de la locuința pe care ai visat-o întotdeauna!

 

Un imobil aflat în construcție este de obicei o decizie mai grea pentru achiziție. Însă, încă din stadiul actual, se observă cu ochiul liber atenția la detalii și simțul de răspundere al constructorilor ce realizează blocul. Puteți vedea materialele și felul în care s-a construit, în plus sunt disponibile randările și proiectele pentru etapa finalizată a apartamentelor. Veți putea vedea că finisajele alese sunt de cea mai înaltă calitate, apartamentele vor fi predate la cheie, complet utilate. Iar priveliștea acestora este avantajul la care nu foarte mulți oameni pot să aspire într-un oraș. Cum ar fi ca în fiecare dimineață când vă treziți să aveți în față o întindere nemărginită de apă, o oază de prospețime și aer curat?

Destinație imobil: Ne-am tot gândit cui i s-ar potrivi o asemenea locuință și am ajuns la concluzia că acest apartament poate fi locuit chiar de oricine. Fie că sunteți singur/ă sau un cuplu proaspăt căsătorit, ba chiar un cuplu cu câțiva ani de căsnicie și doi-trei copii drăgălași și năzbătioși, apartamentul acesta este pentru dumneavoastră. De ce? Ei bine, pentru că aveți suficient spațiu să vă puteți desfășura în voie zilnic, pentru că este modern și sigur, dar și pentru că este așezat într-o zonă în care aveți la îndemână toate facilitățile. Merită investiția, nu-i așa?

Caracteristici zonă: Și dacă tot v-am vorbit de poziționarea avantajoasă, iată că a venit momentul să vă spunem ce veți avea în apropiere aici, astfel încât să vă dați că într-adevăr merită să fiți viitorul proprietar. Prin urmare, în zonă veți avea acces la instituții importante, precum instituții de învățământ (Grădinița cu Program Prelungit Nr.1), supermarketuri (Lidl Cernica, Mega Image, Cora), unități bancare (BRD), farmacii, oficiu poștal, benzinării (Petrom), parcuri, locuri de recreere. De asemenea, zona este foarte avantajoasă datorită mediului înconjurător, fiind un aer mult mai curat decât în alte zone ale capitalei. În același timp, tot aici se pot pune bazele unei afaceri de succes datorită aspectelor pozitive ale poziției geografice, astfel încât zona poate avea un puternic potențial de business.

Vă invităm să vizualizați acest vis, iar el va deveni realitate imediat ce veți achiziționa apartamentul. Nu stați prea mult pe gând, pentru că se știe că ce este bun se vinde ca pâinea caldă.

Chiar tu poți fi următorul proprietar! Sună-ne acum!

Oferta propusă este cu reprezentare exclusivă și comision 0%.

Bogdan Marius

Bogdan Marius

Contacteaza agentul


Alte caracteristici

 • Acces: Fata,
 • Acces internet: Cablu,
 • Balcoane: Nu este inchis,
 • Bucatarie: Da, Deschisa,
 • Clasa Energetica: C,
 • Destinatie: Locuinta,
 • Ferestre: PVC,

 

 • Geam baie: Nu,
 • Incalzire: Centrala proprie,
 • Interfon: Da,
 • Izolatii termice: Exterior,
 • Lift: Nu,
 • Mobilat: Nemobilat,
 • Pereti: Faianta, Lavabil,

 

 • Podele: Parchet, Gresie,
 • Stadiu Finisare: In constructie,
 • Strazi: Pietruite,
 • Tip Bloc: Bloc,
 • Usa intrare: Metal,
 • Utilitati: Curent, Apa, Canalizare, Gaz, Telefon,
 • Vedere: Fata,


Pozitionare