Search for property

Apartament 2 Camere 54 MP Tineretului Timpuri Noi Comision 0 %

ID oferta: 866
Actualizat la 1 Martie 2021

Descriere oferta

Apartament cu 2 camere, foarte bine poziționat, aproape de Parcul Tineretului

Vă propunem spre vânzare în reprezentare exclusivă acest apartament cu 2 camere, decomandat, situat în zona Tineretului - Timpuri Noi, la doar câțiva pași de stația de metrou  Timpuri Noi sau Tineretului, într-un imobil construit în anul 1986, cu o scară îngrijită, lift întreținut foarte bine și un mediu preponderent liniștit, locuința fiind disponibilă la etajul 8 din 9. Apartamentul are o suprafață utilă totală de 54 mp, iar utilă fără balcon este de 51 mp. Acest imobil este ideal pentru o familie ce are nevoie de un spațiu de desfășurare cât mai generos, situată într-o zonă în care să existe în imediata apropiere școli, supermarketuri, farmacii, stații de autobuz, tramvai sau de metrou sau poate chiar propriul loc de muncă, toate acestea contribuind la o activitate zilnică organizată, fără prea multă pierdere de timp sau stresul specific dimineților într-un oraș aglomerat, așa cum este Bucureștiul. Totodată, în ceea ce privește imobilul, au fost realizate și unele modificări pentru a eficientiza apartamentul, acestea fiind prezentate într-un raport de expertiză tehnică. Acesta are vedere spre față, oferind o priveliște frumoasă, fiind situat la etajul 8. De asemenea, orientarea spre Sud îți poate oferi lumină naturală zilnic, în fiecare cameră.  

Acest apartament este o ocazie bună de a-ți cumpăra rapid și avantajos o locuință, datorită prețului bun și avantajelor pe care le prezintă. Poți să realizezi mici modificări în ceea ce privește amenajarea lui, ca să îl aduci la standardele tale, însă el poate fi locuit și așa cum se va preda, fiind parțial mobilat și utilat cu tot ce ai nevoie. Apartamentul este dotat cu ușă din lemn la intrare, ferestre din PVC, gresie, parchet, faianță, încălzire prin termoficare, aer condiționat, dressing, interfon. In plus, acesta oferă și principalele utilități: gaz, apă, curent, canalizare, telefon și internet. Bucătăria, open space, este mobilată și utilată cu electrocasnicele necesare: aragaz, frigider etc. Așadar, încă din primele zile pe care le veți petrece în acest apartament, vă puteți răsfăța familia cu bunătăți delicioase făcute în propria bucătărie. În ceea ce privește baia, aceasta este gata amenajată, ceea ce înseamnă că nu va fi nevoie să faceți mari modificări sau să investiți prea curând într-o posibilă reamenajare, decât dacă vă doriți să vă lăsați propria amprentă asupra acesteia. De asemenea, și livingul dispune deja de mobilier, precum: canapea, măsuță, birou, bibliotecă, bufet, mobilă de sufragerie etc, însă de îndată ce veți avea cheia în mână, aveți libertatea deplină de a-l reamenaja după propriul plac. Pe de altă parte, livingul nu este amenajat și nici nu dispune de mobilier, tocmai pentru ca a putea sa îl realizați așa cum vă doriți. Desigur, apartamentul are și un mic hol, acesta fiind punctul care ne poartă prin toate celelalte încăperi ale imobilului.

Destinație imobil: Acest apartament este perfect pentru o familie cu unul sau doi copii, care are nevoie de un spațiu larg de desfășurare, chiar dacă cei mici ar putea aglomera casa cu tot felul de jucării. Totodată, acesta este foarte colorat, luminos și primitor, ideal pentru o familie cu un copil mic, care se va simți în largul său într-un astfel de apartament, fără să ducă lipsă de spațiu. Oricare ar fi cei care vor locui aici, această locuință răspunde cu brio tuturor necesităților unui cuplu sau ale unei familii, fiind un imobil ce oferă confort, relaxare, priveliști minunate și, cel mai important, motivul pentru care merită să spui că te întorci acasă.

Descriere compartimentare: Apartamentul are emis un certificat energetic și un certificat tehnic MLPAT pentru modificările aduse, releveul/schița va fi actualizată conform modificarilor din apartament. Se află la etajul 8 din 9, deasupra apartamentului există un etaj tehnic ce acoperă peste 50% din suprafața apartamentului. Compartimentarea apartamentului este una foarte bine proiectată și analizată, apartamentul fiind luminos și având o suprafață totală de 53.63 mp, din care 50.50 reprezintă suprafața utilă, iar 3.13 reprezintă balconul. Prin urmare, intrarea în locuință se face printr-un hol, a cărui suprafață este de 5.20 mp, iar de aici vom avea acces în toate celelalte camere ale apartamentului, după cum urmează: living, bucătărie, dormitor și, în cele din urmă, baia. Astfel, livingul este încăperea cea mai generoasă ca suprafață, dispunând de 18.90 mp, fiind locul ideal în care să îți poți chema prietenii de familie pentru a vă bucura de o masă împreună, a juca jocuri de societate sau pentru a viziona un film. Ulterior, urmează bucătăria care este parțial open-space, având suprafața de 10.40 mp, locul ideal în care să îți petreci diminețile făcând cafeaua și contemplând priveliștea încântătoare a fiecărei zile. Mai departe, avem dormitorul, care are o suprafață de 12.10 mp, acesta fiind locul în care vă veți bucura pe deplin de odihnă și relaxare noapte de noapte. În cele din urmă, baia are suprafața de 3.90 mp, iar aici veți putea să vă răsfățați în fiecare cu un duș fierbinte și revigorant. În final, balconul, cu suprafața de 3.13 mp, vă va oferi o priveliște ce vă va cuceri în fiecare zi, indiferent de anotimp sau de vreme. Ce poate fi mai frumos decât să vă beți cafeaua în balcon încă de la primele ore ale dimineții, contemplând liniștea orașului atunci când noaptea se îngână cu ziua?

Caracteristici zonă: Imobilul este situat într-o zonă extrem de bună și avantajoasă din punctul de vedere al poziționării, pentru că se află în apropiere de stația de metrou Timpuri Noi sau Tineretului (5-7 minute distanță), dar și de Parcul Tineretului, un loc ideal în care să vă plimbați seară de seară, bucurându-vă de frumusețea naturii, la doar câțiva pași de casă. De asemenea, în zonă de regăsesc supermarketuri (Carrefour Market, Mega Image), instituții de învățământ (Colegiul Național Gh. Șincai, Universitatea Titu Maiorescu), instituții bancare (BRD, BCR, Unicredit Bank, Banca Transilvania) făcând astfel din aspectul zonei un mare avantaj.

Raportat la prețul pieței și la zonă, apartamentul poate fi considerat o bună investiție, iar comisionul este 0%, oferta fiind una de reprezentare exclusivă. Se poate cumpăra acest apartament doar prin intermediul nostru.

 

Bogdan Marius

Bogdan Marius

Contacteaza agentul

Detalii oferta

Pret vanzare
€ 78,990
Localitate
Bucuresti
Zona
Tineretului
Numar Camere
2
Compartimentare
decomandat
Numar Bucatarii
1
Actualizat la
1 Martie 2021
Vizualizari
35

Alte caracteristici

 • Acces: Fata,
 • Acces internet: Cablu,
 • Aer Conditionat: Da,
 • Balcoane: Nu este inchis,
 • Bucatarie: Deschisa, Da, Mobilata, Utilata,
 • Clasa Energetica: B,
 • Destinatie: Locuinta,
 • Dotari: Dressing, Frigider, Aer Conditionat,
 • Electrocasnice: Frigider, Aragaz,
 • Ferestre: PVC,
 • Geam baie: Da,
 • Incalzire: Termoficare,

 

 • Interfon: Da,
 • Lift: Da,
 • Mobilat: Partial,
 • Pereti: Lavabil, Faianta,
 • Podele: Gresie, Parchet,
 • Stadiu Finisare: Finalizat,
 • Strazi: Asfaltate,
 • Tip Bloc: Bloc,
 • Usa intrare: Lemn,
 • Utilitati: Curent, Apa, Canalizare, Gaz, Telefon, Internet,
 • Vedere: Fata,


Pozitionare

Oferte similare